Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyler fikir verebilir misiniz? 34 yaşındayım. Bu yaşa kadar tembellik had safhadaydı ve spor yaptığım söylenemezdi. Özellikle askerden döndükten sonra genç yaslarda kilo almaya başladım ve iki üc ay öncesine kadar 105 kiloydum. Saglıklı beslenerek ve yürüyüş yaparak su an 95 kiloya düştüm ve bunun büyük bir kısmı göbek bölgesinde. Neden bilmiyorum aşırı bir istek geldi. Yapamazsın dediler ben de yaparım diyerek iddialaştım Boyum 1.76. Amacım ideal kiloya ulaşıp bu kadar kof olmayan biraz sekilli bir vücuda sahip olmak. Bu yaşımda ne yapabilirim nereye kadar gidebilriim? Sizce geç mi? Bir spor salona gidip komik duruma düşmek de istemiyorum. Benim yaşımda başlayan arkadaşlar var mıdır? Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
İnanın bana bizim spor salonumuzda 55- 60 yaşlarında adamlar var siz biraz monoton hayattan dolayı yaşlı gibi hissediyorsunuz. Tam aksine spor yapmak için geç değil gayette uygun bir zaman bence Önüne güzel bir beslenme programı ve Spor programı yaparak hayatınızı tekrar değiştirebilirsiniz.
Sadece azim azim azim ... Ama önünüzde bir hedef olsun asla hedefsiz yapmayın.Hedef size motive eder sürekli hedefinizi düşünün