2-3 haftadır hiç bozmadım ama daha bakmadım yorumlara çünki şeytana uyamam bi oturursam dolapta hoşbeş var mandalinli portakallı limonlu vişneli hepsini tek oturuşta yerim ama yağları eritiyim bak gör ozaman nasıl yiyorum s
dostum kalorisin aşmadan haftada 1 cheat meal yapmasınd sakınca yokkihocam hamburger fealn yeme napıyorsun önermem kilo alırsın zararlı tümden kes derim para israfi bili bili al bimden 15 tane al sana mutlulukADASDSADSA
dostum kalorisin aşmadan haftada 1 cheat meal yapmasınd sakınca yokkihaftada 1 kalori değerini fazla aşmadan yerse yağlanma olmaz.
dostum onları kalorini sayacaksan ve 2 haftada yada 1 haftada bir aabartmadan kalori açığını kontrol ederk yiyebilirsin diyorlar.cheat meal arat.Böreği poğaçayı ekmeği açmayı tamamen kestim birtek Burger King ve çikolata birazda kola o kadar birşey olmaz dimi
Kokoreç,midye,döner,pide
3 aydır hiç yemedim![]()
Ben kendimi tutamıyorum iskender yemeye giderim abartmıyorum 7-8 porsiyon yerim midye en son yediğimde 152 adet yemiştim o yüzden hiç yememeye çalışıyorumMidye zararlı değilki döner iskenderse çok iyi
Ben kendimi tutamıyorum iskender yemeye giderim abartmıyorum 7-8 porsiyon yerim midye en son yediğimde 152 adet yemiştim o yüzden hiç yememeye çalışıyorum
keşke sizin kadar iradeli olabilsem1 Porsiyon iskender yetiyor ayda 1- veya 2 defa burger king haftada 1
keşke sizin kadar iradeli olabilsem
hocam kola burger king felan öçikolta kes kes kes bende liseliyim okulda canım çekiyor ama sabah bi lifalif yiyorum süt çiyorum dinç ouyorum öneririm bu arada kola felan napacan şuan warya yanına yaklaşmıyorumBöreği poğaçayı ekmeği açmayı tamamen kestim birtek Burger King ve çikolata birazda kola o kadar birşey olmaz dimi