Spora Başlamadan Önce

Bizim mutfakta girişte kavanoz vardi. Icinde de misssss gibi jelibonlar. Mutfağa girerken atardim agzima. Cikarken de atardim. Dusunun iste, kaç kez mutfağa giriyorsam o derece doldururdum ağzımı. Şimdi o kavanozda ceviz var ceviz. Mutfaktan soğudum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2-3 haftadır hiç bozmadım ama daha bakmadım yorumlara çünki şeytana uyamam bi oturursam dolapta hoşbeş var mandalinli portakallı limonlu vişneli hepsini tek oturuşta yerim ama yağları eritiyim bak gör ozaman nasıl yiyorum s

2-3 haftadır hiç bozmadım ama daha bakmadım yorumlara çünki şeytana uyamam bi oturursam dolapta hoşbeş var mandalinli portakallı limonlu vişneli hepsini tek oturuşta yerim ama yağları eritiyim bak gör ozaman nasıl yiyorum s

Doğru yoldasın kardeşim ben 45 kg verdim hem yediklerime dikkat ettim hemde spora devam ettim şimdi her gören oo nası vücut yapmışsın diyerek ibretle bakıyor, bozmassan diyetini sporunu sanada öyle diyecekler.

ya dostum gögüsler vardı benim birde ben günde nasıl anlatayım 2 simit 1 link ve sabahtan öglene kadar 2-3 çikolata bide bunlardan hariç öglen tavuk döner bilemedin bisküvü kola geçirip okul çıkışıda yumurta yerdim 1 tane sadece akşam yemegi sevmedigim olsaydı hiç yemezdim yatardım ama artık sevsemde sevmesemde kaslar düşünüyorum kepekli ekmek önermem çikolata ile mi ne yapılıyormuş tam unlu bugday ekmegi al tavsiyem yaşım 15-16 gibi 11/10/2000 liyim :) evde çalışıyorum 3 hazıranda başlıcam spor salonuna gidipde orda başlangıçdan başlamayı sevmem her zaman orta seviyeden başlamayı tercih ederim motive et kendini 1 yıllık degişimler var youtubede onları izle karı kız için yapıosanda hiç yapma derim kavgada ise hiçbir faydası yoktur yaşam tarzı haline getir

Back
Yukarı