Spora Başlıyorum BOY 1.82 KİLO 60 CEBECİDE SPOR SALONU ONERISI ALABILIRMIYIM BIRDE

Spora yeni başlıyacam uzun ınce bır ınsanım kılo almak istiyorum ankara cebecıde guzel bir salon arıyorum. Sormak istedıgım sey ben kılo alamayan insanlardanım sporla beraber karbonhitat tozu yada protein tozu hemen başlamalımıyım ŞİMDİDEN DEĞERLİ BILGILERINIZ İÇİN TEEKKÜR EDERİM.

Kardeşim,hayırlı olsun.Öncelikle beslenme düzenini gözden geçirmeni tavsiye ediyorum.Yeteri kadar karbonhidrat,protein ve sağlıklı yağ alıyor musun?Unutmamak gerekir ki madem spora başlayacaksın,artık beslenmene dikkat etmelisin.
Gerekli olmadığı sürece karbonhidrat tozu ve protein tozu kullanılmasını doğru bulmuyorum.Unutma,önce doğal beslenme.
Sonra dinlenmene (uykuna) dikkat edeceksin.
Sonra antrenmanını doğru ve yeterli şekilde yapmana özen göstereceksin.SONSUZLUĞA ulaşacaksın.
Sana şimdiden BAŞARILAR diliyorum.

Eğer beslenmende yetersiz olduğunu düşünüyorsan,spor yapmana rağmen günlük alman gereken değerlere ulaşamıyorsan,beslenmeni düzene sokana kadar Gıda Takviyesi kullanabilirsin.Protein tozu kullanılabilir,yalnız karbonhidrat tozunu pek önermiyorum.Karbonhidrat ihtiyacını çok kolay şekilde karşılayabilirsin.
BAŞARILAR...

Back
Yukarı