Spor yapıyorum fakat kalçalarım büyük

Synche

Üye
Arkadaşlar başlıktaki gibi spor yapıyorum koşuda kalçalarım 1 metre arkamdan geliyor ve pantolonlarımın kalça bölümü sıkmaya başladı nasıl küçültebilirim acaba ?

Şu şekilde internetteki resimlerle kıyaslarsam var gibi duruyor düzeltmek için ne yapmam gerek ?

d55e1a59-86cc-4972-8ce8-bf420397f2dc.jpg

pelvic tilt göremedim ben sende. glute kasın diğer bölgelerine oranla biraz daha büyük duruyor , özellikle hamstring'e göre. postürel bir bozukluk olmadığından itici bir görüntü yok dert etme.
reyiz güzel yorumun için teşekkür ederim bir nebze içimi ferahlattı ama dün kuzenim "maşallah çanak çok büyümüş squat'a girmeyi devam et" diyerek dalga konusu yaptı oyüzden bende konu açarak nasıl düzeltebilirim onu öğrenmek istedim

Kardeşim Vücut Tipi Çok Önemli Mesela Eğer Kalça Kemiğin Genişse Kadınlardaki Gibi Kalçan Kas Kaplı Bile Olsa Kemiğin Genişliğinden O Kısım Hep Geniş Duracaktır.Kemikle Alakalı Ancak Seninki Dışa Doğru Durduğunu Gördüm Kalça Çalışmaya Devam Et Ve Ayrıca Zaten Sırt Kası Yapınca Kalça Pek Göze Çarpmaz Ama Bence Pek Takma Zamanla Düzelir Kalça Çalışırsan o_O

Back
Yukarı