Spor yapıyorum ama zayıflayamıyorum birileri ilgilensinnnn lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ruhan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruhan

Üye
merhaba herkese, 2 aydır kardıo yapıyorum. yediklerime de dikkat ediyorum ama diyet yapamıyorum çünkü düzenli yiyemiyorum. kg veremiyorum yapmam gereken diyet diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım siz ne dersiniz ben nerde hata yapıyorum acil zayıflamak istiyorum artık moralim gitgide bozuluyor

Cardio calısmanız herhangi birsey ifade etmez yediklerine dikkat eden insan her türlü kilo verir bu isin mantıgı zaten beslenmede gecer beslenmeme dikkat ediyorum demişsiniz anladıgım kadarıyla sizin sorununuz zamanla ilgili fikrimce zayıflamak istiyorsanız diyet sart aldıgınız besinlerdeki karbonhidrat ve yag degerlerni ogrennın ona göre beslenin en azından diyete gecene kadar

Beslenmek önemli.Yapmanız gerek tek şey yağsız besinlerden dilediğiniz kadar tüketmek.

Özellikle Trans ve doymuş yağlardan uzak durun.Her öğününüzde kesinlikle 7-10 gr arası protein alın.

Zaten kardiyo programı uyguluyormuşsunuz.Diyet denince kendinizi sıkmak gibi algılanmasın.Yağsız, az tuzlu , az şekerli (özellikle yapay ve basit şekerler) den uzak durarak istediğinizi yiyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Beslenmek önemli.Yapmanız gerek tek şey yağsız besinlerden dilediğiniz kadar tüketmek.

Özellikle Trans ve doymuş yağlardan uzak durun.Her öğününüzde kesinlikle 7-10 gr arası protein alın.

Zaten kardiyo programı uyguluyormuşsunuz.Diyet denince kendinizi sıkmak gibi algılanmasın.Yağsız, az tuzlu , az şekerli (özellikle yapay ve basit şekerler) den uzak durarak istediğinizi yiyebilirsiniz.
dilediğiniz kadar tüketmesenizde yağlı besinleri ciddi olarak azaltın. salata-balık-et yemekleri olsun bunlardaki yağı gözle görülür azaltırsanız sorunuz büyük oranda çözülür

yaş kilo boy kronik rahatsızlıklar belirtiniz lütfen

Back
Yukarı