Spor sonrası protein tozu kullanmıyorum yumurta beyazı pişmiş yesem olurmu

gursoy

Üye
Merhaba arkadaşlar protein tozu kullanmıyorum spor sonra kana hızlı karışan yumurta beyazı olarak biliyorum onuda sade içemiyorum yumurta beyazını pişirsem tavada veya haşlama aynı etki olurmu uygun mu ?

Tabii ki olur. Dedigin gibi yumurta beyazinin sindirim suresi kisadir. Ayrica da cig ictigin taktirde bazi bakteri turlerinin sindirim sistemine ve vucuduna zarar verme olasiligi vardir. Saglikli sporlar dilerim :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antremandan donra ne kadar kısa süre içinde protein alırsan o kadar fayda görürsün wheyi antreman biter bitmez banyoya bile girmeden önce içerken duşa girip eve gidip yumurta kırıp pişirip yerken geçen süreyi düşünürsek aynı verimliliği alamazsın

Antremandan donra ne kadar kısa süre içinde protein alırsan o kadar fayda görürsün wheyi antreman biter bitmez banyoya bile girmeden önce içerken duşa girip eve gidip yumurta kırıp pişirip yerken geçen süreyi düşünürsek aynı verimliliği alamazsın
Önceden pişiripte yanıma alabilirim ama almasamda zaten eve gitmem 5 dk uzak değil giyinmeyide sayarsak 5 dk 10 dkda yemiş oluyorum

Pisirirsen daha hizli kana karisir cunku proteinler denature olur quadra yapisindan sekondere doner

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar protein tozu kullanmıyorum spor sonra kana hızlı karışan yumurta beyazı olarak biliyorum onuda sade içemiyorum yumurta beyazını pişirsem tavada veya haşlama aynı etki olurmu uygun mu ?

Gayette uygun olur sevgili kardeşim . Sarılarınıda atmayınız bütün yiyiniz . Hem daha fazla güç verir hemde israf etmemiş oluruz.

Yumurta beyazı yerine lor tercih edilse nasıl olur acaba
? Egg protein sonuçta whey'den daha yavaş sindiriliyor olmalı.

Lor wheymi acaba ?ben diyetisyenlik okuyorum bu soruya hocalar bile cvp veremiyo.peynir alti suyu whey proteinse peynirde whey protein kalmaz suyuna gecer daha cok kazein icermesn

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı