Spor Solonuna Gitmek

Yakın zamanda Spor Solonuna gidicem
Utanıyorum biraz çekiniyorum İçimde bir sıkıntı var sanki dalga geçecekler beni ezecekler gibi bir düşüncem var .
Nasıl aşabilirim neler yapmam lazım ?

Kilım : 75(Fazla yağım yok göbek vs) 1.83(uzunum biraz) :)

Bide kas yapmak için hangi yolu izlemeliyim neler önerirsiniz konu altına yazarsanız çok sevinirim :)

Kimsenin senle dalga geçmeyeceğinden emin olabilirsin aksine yardımcı bile olucaklar. Çünkü herkes kendi vücuduna antrenmanına odaklanıyor salonda kimsenin gözü birbirini görmez. Çekinirsen hiçbir zaman bu korkunu yenemezsin cesaretli ol.
Kas yapmaya gelirsek yağ oranın fazla ise ağırlık antrenmanı + kardiyo + beslenme ile yağ oranını azaltıp bulka geçersin. Yağ oranın zaten az ise daha az kardiyo + ağırlık antrenmanı + beslenme ile hacim kazanırsın. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimsenin senle dalga geçmeyeceğinden emin olabilirsin aksine yardımcı bile olucaklar. Çünkü herkes kendi vücuduna antrenmanına odaklanıyor salonda kimsenin gözü birbirini görmez. Çekinirsen hiçbir zaman bu korkunu yenemezsin cesaretli ol.
Kas yapmaya gelirsek yağ oranın fazla ise ağırlık antrenmanı + kardiyo + beslenme ile yağ oranını azaltıp bulka geçersin. Yağ oranın zaten az ise daha az kardiyo + ağırlık antrenmanı + beslenme ile hacim kazanırsın. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşşekürler usta :)

74 Kiloyum göbek yok nerdeyse biraz cıkıntı var :)

usta bide şimdi spor solonua gidicem hocaya danışcam pazartesi eğer zayıflamak gerekiyorsa diyet programı felan yapar veya söyler değil mi ?

Ben 187 boy 73 kiloyla başladım kimse ne bişey dedi ne de ayıplar gibi baktı. 2.5 ayda 79 kg oldum :) Gideceğin spor salonunun kalitesine göre değişir hoca ilgisi. Göbekliler de olacak salonda. Bilmem kaç yıl yapmış bırakmış bi daha yapan dayılar olcak. Herkes kendi halinde anlicağın :) arada selamlaştığın 1-2 insan olur en fazla.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşşekürler usta :)

74 Kiloyum göbek yok nerdeyse biraz cıkıntı var :)

usta bide şimdi spor solonua gidicem hocaya danışcam pazartesi eğer zayıflamak gerekiyorsa diyet programı felan yapar veya söyler değil mi ?

Tabikide yapar. Ama sen internetten araştırsan kendine daha güzel program çıkarırsın.

salonda kimse kimseyle dalga geçmez. zaten bu sporun en güzel tarafı tek rakibinin kendin olmasıdır. salona gidince göreceksin , herkesin kulağında kulaklık , herkes kendi halinde. he sen milleti izleyip kendine sıkıntı yaparsan işte o kötü. onları görüp hareketin formunu bozarak ağırlık artırmaya filan çalışma. bir salonda her zaman senden daha acemisi de olacaktır senden daha iyileri de olacaktır.

Back
Yukarı