Yazinin ilk paragrafini oku bakalim ne anlayacaksin bence ne yazdiginin farkinda degilsin[DOUBLEPOST=1453195622][/DOUBLEPOST]
Yazinin ilk paragrafini oku bakalim ne anlayacaksin bence ne yazdiginin farkinda degilsin
Benim anladigim 'sexy kelimesinin kaldirilmasindan rahatsiz olman ve eskiden boyle degildik araplar bizi etkiledi, eski halimize yani boyle kelimeleri sık sık kullandigimiz zamana geri donmeliyiz' seklinde idi ki eminim okuyan herkeste boyle anlamistir.
Dostum dediklerinde doğruluk payı var tabi. Tarih bilgin var belki ama siyaset bilgin 0 ! Eğer sokakta böyle konuşursan (ve tabi muhafazakar bir kesimde) linç edilirsin büyük ihtimalYazımın ilk paragrafını okudum ama kendime 'EDEPSİZ' denmesini gerektirecek, ya da gece hayatı yaşayıp 5 cm lik etekler giydirecek bir algı vereceğim bir ifade yok. Ben geçmişimi araştıran bir insanım. Sen kabul etsen de etmesen de Atalarımız kadına saygı ve hürmette dünyanın en medeni insanları idi. O kadar medeni insanlardık ki, dünyanın ilk kadın imparatoru Türk'tür.. Bir yerde kız çocukları diri diri gömülürken diğer yerde kadınlar köle pazarında satılırken, bizim soyumuzda TOMRİS HAN (Tomris Hatun) imparatorluk mertebesindeydi. İster kabullenin ister kabullenmeyin. edep konusuna gelirsek yazıları okumadan anlamadan direk dalmayın. Sonra böyle rezillikler yaşayabilirsiniz. Anladıklarınızdan değil söylediklerimden sorumluyum.
Dostum dediklerinde doğruluk payı var tabi. Tarih bilgin var belki ama siyaset bilgin 0 ! Eğer sokakta böyle konuşursan (ve tabi muhafazakar bir kesimde) linç edilirsin büyük ihtimalsonuçta burda kimse atalarımızın kadına saygı göstermediğini söylemiyor. (Zaten Türküz atamızdan gurur duyarız) ancak sen lafı başka yerlere getiriyosun. Araplarada laf atıyosun. Şimdi senin niyetini bilemem ancak Peygamberimiz de Arap olduğundan Arapları kötülemenle dolaylı olarak sadece ırk değil dinide işin içine katmış oluyorsun. Yani sexy kelimesine girmicem kaldırılması doğru veya yanlış ancak bu konuşma tarzını doğru değil.