spor salonundaki çocuklar dalga geçıyor me yapmalıyım?

Tırtingen pozisyonundayim elveda meyhaneci artık kalamıyorum şarkısını söyletmek istiyorlar ben ise gitmiceğim bir yere ha burda kalacağım şarkısini soylemeye çalışıyorum bu durum da neler tasfiye edersıniz bana

makinalar da başladım başlangıç aşamasındayım yas 43 ama bu ısı yapacagım kafaya koydum portakalı sordum başucuna motıvasyon makalesı koydum cok ınca kol ve bacaklar asırı zorlanıyorum z bar da sguat ve kol hareketı yapomaya calısıyorum ama sağ cenaha 2,5 kg sol cenaha da 2,5 kg takıyorum evren paşa gibi bir sağdan bir soldan asılıyorum ama ağlarsa anam ağlar şarkısını söylüyorum düşük kilo bile zorluyor beni,yeni yetme gençler ise trinini ninnim pozisyonunda bakış atıyorlar dövecem bebeleri ama dayak yerim diye korkuyom :) amca bırak bu işi bu yaştan sonra ne işin var diyenler oluyor ben de diyorum ki taşı delen suyun gücü değil damlaların devamlılığıdır.Gözümden yaşlar aksa da silmeyeceğim bu yoldan da hiç dönmeyeceğim

Son düzenleme:
Herkes işine baksın abi... Sen ne diye onlara bakıyorsun ... Tak kulaklıkları kaptır kendini antrenmanına... Yolun açık azmin daim olsun ..

Back
Yukarı