Spor Salonunda sinir oldugumuz tipleri anlatalım rahatlayalım :))

yanımda ağırlık kaldırırken fıss pıss fıss pısss diye ses çıkarırken salona bi kız gelince yaldır yuldur uruk hailer gibi çalışmaya başlayan tipler

koşu bandından koşan kızın etrafındaki bütün koşu bantlarını,eliptikleri,bisikletleri kapan tipler(ki geçenlerde soyunma odasında şahit oldum bi eleman yanındakine "ya kıza sarkıntılık yapmasınlar diye yanındaki koşu bandına çıktım" diyen barzo vardı bi tane)

Türk oldukları halde salonda almanca konuşan 2 arkadaş
Hocanın dota oynaması
7-8 kişinin ayna karşısında yan yana geçip kanat çalışması
Ben spor yaparken tip tip bakanlar

kot pantolonla spor yapan adam

protein tozu kullanıyor musun sorusuna evet cevabı verince,"peeh ben kullansam o ilaçları 2 aya kıvanç tatlıtuğ gibi olurum" diyen,

sehbada çalışıp dinlenmeye yine sehpa üzerinde başlayıp da başka çalışmak isteyenlere yer vermeyen,

sehpanın tam baş kısmına havlu sermeden terli poposunu yaya yaya oturan,

smith makinasını işgal edip göğüs omuz bacak yer yer sırt çalışıp da 40dk oradan ayrılmayan,

koşu bantlarından en ortada olanı seçip yaldur yuldur koşup da etrafındakileri rahatsız eden,kenardaki koşu bandında koşsa daha az rahatsızlık verebileceğini düşünemeyen,

soyunma odasındaki sehpanın üstüne bütün eşyalarını yayıp başkalarının da faydalanmasını engelleyen

"oluşumlardan" nefret ediyorum.

Heryerde genellıkle aynı sorunlar var uyuz uyuz tıpler yanlıs anlasılmasın tamam bızde bu spora basladıgımızda bıseyımız yoktu hacımsel ve bılgısel anlamda ama yınede ne kımseye camur attık nede kımseyle takıstık kendımı dusunuyorumda yıllar once bu spora basladıgımda yok ya ben bu ınsanlar gıbı saygısız yontulmamıs degıldım buyugumu kucugumu saygınlıgımı efendılıgımı hep bılırdım ama haddını asanlar dolu turkıyenın heryerınde

-spor salonlarini sosyallesme amacli kullanan tiplere
-makinede hareketsiz otururken degismeli yapalim mi dedigimde calismaya baslayan tiplere
-agirlik arttirmak icin kucuk agirliklari toplayanlara (mesela 20kg icin 4*5 yada 10 kg icin 4*2.5)
-ozellikle ve ozellikle 30cm kolla 15kg lik dambillar ile letheral yaptigini sanan tiplere cok uyuz olurum

geçen gün 1 kişi makinede sıra bekliyordu adam hareketini bitirdi kalkıyordu bir anda eli aşağıya gitti 40kg olan ağırlığı 65 taktı ve uzaklaştı ağzım açık kaldı valla sırf artislik olsun diye adam bunu düşündü ya :D

dumbell alıp ışığın altında çalışan ve tüm yolları kapatan tipler
çapraz atlet giyip içini dolduramayan tipler
35 cm kolu ile sanki kolu kapanmıyormus gibi ayırıp kollarını açarak yürüyen tipler
45 dk lık idmanın 40 dk sını ayna karşısında geçiren tipler
salondaki bayanlara hayvan gibi bakıp aralarında aptal sohbetlerini döndürüp spor keyfimizin içine s.çan tipler zaten sokaklar maganda ile dolu bari salonda rahat bıraksalar

Back
Yukarı