Seni bi kaç kez daha gördüm böyle soru sorarken. Spor salonuna gidiceksin alt tarafı alıcağın şeyler : Havlu , temiz ayakkabı , eşofman birde duş alıcaksan başka bir havlu ve şampuan.Bu kadar yani başka bişey yok. Gittiğin yere göre değişir ya turnikeli sistem kart basarak geçiyorsun yada kartı salondaki hocaya verip girersin genelde bu ikisi oluyor.Yazılcaksan git çekinecek hiçbirşey yok rahat ol.dostum bende o tarz bir yerine yazılıcamda yakınımda var yazılmak için gidip ne yaptın ne dedin bide yazılınca sana kart falanmı veriyolar giriş için ? ilk defa gidicemded
eywallah kardeşim aradığım cevap buydu kaç haftadırSeni bi kaç kez daha gördüm böyle soru sorarken. Spor salonuna gidiceksin alt tarafı alıcağın şeyler : Havlu , temiz ayakkabı , eşofman birde duş alıcaksan başka bir havlu ve şampuan.Bu kadar yani başka bişey yok. Gittiğin yere göre değişir ya turnikeli sistem kart basarak geçiyorsun yada kartı salondaki hocaya verip girersin genelde bu ikisi oluyor.Yazılcaksan git çekinecek hiçbirşey yok rahat ol.