Spor Salonuna ne aylık ne kadar veriyorsunuz..????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

PacoRabanne

Yeni Üye
az önce sevgili Schatten Krieger'in yazısını okudum , bu spor neden bu kadar pahalı diye bir başlık açmış aslında bende aynı dertten yanıyorum ama ikimizin bakış açısı farklı o beslenmenin pahalı olduğundan bahsediyor ben ise salonların pahalı oluşundan.

Arkadaşlar herkes kendi gittikleri salona ne kadar verdiklerini yazmalarını rica ediyorum, gerçekten çok merak ediyorum bu arada yaşadığınız ilide yazarsınız inanılmaz müteşekkür olurum sevgili arkadaşlar , değerli adminler gerçekten çok merak ediyorum acaba bu spora aylık insanlar ne kadar veriyor????

Haklısın yurtdışındaki salonlara göre pahalılar ama masrafları çok oluyor salonların ve yeterince müşteri potansiyeli yok genel olarak

60 ytl veriyorum ben

arkadaşlar ben izmir-buca da oturuyorum. bizim büyükşehir belediyesinin salonu var. aletler o kadar da iyi değil ama yine de idare ediyoruz. bu ayın 15 ine kadar aylık sıkı durun 15 ytl idi. 15 inden sonra zamlandı 20 ytl odu. haziran ayına kadar bu salondayım. hazirandan sonra malum izmir yanıyor o zman özel salonlara gidiyorum. orasıda yazın 50 falan. eylüle kadar oralara takılıp eylülden sonra tekrar belediyeye dönüyorum.

böylece aylık 30-35 ytl kardayız. ne yapalım 6 kilo tavuk göğsü yada 6 koli yumurta parası cepte kalıyo ortalama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı