evet hafta da 1 kez olunca fiyat değisiyor birde o biri gunler street workout yapicamMaddi sıkıntılar ile spora gitmenin alakası nedir hocam özellikle haftada bir olunca fiyat mı değişiyor açıklarsanız
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bişi yapmak hiçbişi yapmamaktan iyidir. salona gitmediğin günlerde sıkı çalışırsan sonuç alırsın. önemli olan o haftada bir gününü iyi değerlendirmek. bence tüm vücut 5x5 çalış haftada bir. her hafta 1-2 kilo arttırmaya çalış. diğer günler de şnav barfiks squat dips ne bulursan yap onları da setler halinde yap gnde belli bir sayı bitirmeye çelış mesela 50 tane gibi 5 -10 tane derken gün sonuna kadar 50yi bitirirsin yavaş yavaş o hedefi de büyüt.Merhaba arkadaslar konu basliğinda da belirtiyim gibi haftada bir kez spor salonuna gidersem bir faydası olurmu?Şimdi soyliceksiniz ki,neden haftada 1 kez ?işte maddi sıkıntılar falan o yuzden ,yorum yapip yardimci olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Evde denedim pek bir işe yaramiyor ve de insan bir sure sonra motivasyonunu itiriyor o yuzden salon ve street workout en iyisiHaftada bir spor salonu yerine evde de verim alabileceğiniz programlar var bence.
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Size tavsiyem focus 25t ardından insanity max30 olur evde. Motivasyon ne kadar yüksek olursa olsun haftada 1 gideceğinize hiç gitmeyin daha iyi bence. Ben de evde yapıyorum para, vakit ve motivasyon konusunda bir bence eksi bir yanı yok. Tabi bu kişiye göre değişir. Önemli olan spor yapmak.Evde denedim pek bir işe yaramiyor ve de insan bir sure sonra motivasyonunu itiriyor o yuzden salon ve street workout en iyisi
ben 45 sm kollara sahip olmak istiyorum takintim bu iste bu yuzden evde calismak istemiyorum,ama yinede yardimin icin tessekurlerSize tavsiyem focus 25t ardından insanity max30 olur evde. Motivasyon ne kadar yüksek olursa olsun haftada 1 gideceğinize hiç gitmeyin daha iyi bence. Ben de evde yapıyorum para, vakit ve motivasyon konusunda bir bence eksi bir yanı yok. Tabi bu kişiye göre değişir. Önemli olan spor yapmak.
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi