spor salonuna gidiş-geliş ve duş sorunu

lahme

Üye
yazın problem olmuyor ama kışın salonda duş aldıktan sonra dönüş sıkıntı oluyor, arabam olmadığından otobüsle gidiyorum soğuk havaya maruz kalıyorum, zaten bu kış bir defa ağır şekilde grip oldum, tekrar olmam işten bile değil

eskiden salonla ev arası 100 metre civarıydı sorun yoktu ama şimdi şehir değiştirdiğim için o kadar yakın salon yok
siz nasıl yapıyorsunuz? duş almayıp evde alsam bu sefer terli terli salondan çıkınca yine hastalanacağım

nerden baksanız bu soğuk hava (sonbaharın sonundan ilkbaharın başına) 5 ay civarı sürüyor ara vermek istemiyorum bu sürede çözüm önerirseniz sevinirim

Bere tak kalın birşeyler giy bende spordan çıkıp 25 dk yurudukten sonra duş alıyorum

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Ben antrenman esnasında giydiğim kıyafeti değiştiriyorum. Üstüme de atlet-tişört-kazak-mont 4'lüsü ile lahana modunda eve dönüyorum. Allah'a şükür sağlamız :)

Antramandan sonra salonda bekle biraz terin kurusun sonra eve gidip dus alirsin

sizin iyi yine :D benim salonla ev arası 8 KM. Duş almıyorum zaten saç kurutma makınesıyle kurutuyorum kendımı eve gelınce yemek ye , duş al , 1 saat dinlen günüm bitiyo zaten.

gidiş 10 dk , dönüşte öyle yemek hazırlayana kadarda 30 dk geçiyor 45 dk zaten hiçyoktan gidiyor. Yemeği dışarda yemek zorunda kalıyorum çoğu zaman.

Merkezde salon var sadece doğru dürüst neyseki büyük yol varda çabuk varıyorum :D

Arkadaşlar en şanslı benim galiba iş yerim eve 15 dakika spor salonu ise eve 10 dakika spor bitimi duş alıp eve gidiyorum Allah herkese böyle bir iş ve spor salonu nasip etsin saygılar herkese

Samsung Galaksi Eys GT-S5830İ'den Gönderildi.

Back
Yukarı