Spor salonuna başladım

Merhaba arkadaşlar dört gündür salona gidiyorum ilk gün 15 dakika yürüyüş 15 dakika bisiklet kullandım (hoca nasıl daha faydalı olacağı hakkında bir bilgi vermedi ertesi gün diğer hoca nasıl daha faydalı hale getireceğimi gösterdi) ve birkaç hareket yaptırdı yarım kilo ağırlık ile 2. gün 15’erndakika bisiklet ve yürüyüş ek olarak 150 tane ip atlattı 3.gün sadece bisiklet ve yürüyüş yaptırdı bende ip atlayayım mı dediğimde atla dedi (en azından bunu yapayım diye düşündüm) diğer günde aynı şekilde devam etti bu yaptıklarım yeni başlayanlar için normal mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genelde fullbody yapılır başlangıçta adaptasyon dönemi geçtiğinde bölgesel çalışmaya başlarsın senin hocaların tarzı farklıymış .:d en iyisi araştırarak kendi programını yazmak bence çünkü bazı salonlarda çok vasıfsız hocalarda olabiliyor işini iyi yapanlara lafımız yok tabi.
Bi de nasıl bir vücut yapısına sahipsin ne yapmak istiyosun kilo vermek ? kas kazanmak ? hacim yapmak ?

Genelde fullbody yapılır başlangıçta adaptasyon dönemi geçtiğinde bölgesel çalışmaya başlarsın senin hocaların tarzı farklıymış .:d en iyisi araştırarak kendi programını yazmak bence çünkü bazı salonlarda çok vasıfsız hocalarda olabiliyor işini iyi yapanlara lafımız yok tabi.
Bi de nasıl bir vücut yapısına sahipsin ne yapmak istiyosun kilo vermek ? kas kazanmak ? hacim yapmak ?

Kilo vermek istiyorum 62 kiloyum belim ince ve yağ sadece basen bölgesinde toplanmış durumda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aktif, metabolizmayı hızlandıran bi antreman programına ihtiyacın var mesele yürüyüş yapıyosan koşu bandında bunu hızlandırman daha faydalı olur hızlı yürüyüşler başlarsın 5 dk da bir hızı arttırırsın
onun dışında bisiklet içinde geçerli bu
Beslenmene ve spora dikkat edersen bu tarz çalışmalar destek olabilir
Tabi sürekli olarak araştırmak gerekiyor vücut tipinin ne olduğu hangi programların sana daha fazla yarar sağlıyabilceği en iyi programı kendin yazarsın

Back
Yukarı