spor salonumdaki hoca 6 hafta sonra pogram ve ölçü alacak

:(spora başladım 2 hafta oldu hoca acemi porgramı gösterdi her hafta 3 gün çalışıyorum ama ölçü almadı program yazmadı beslenme programı vermedi valla ben nasıl beslenecedm bilmiyorum sizce salondan ayrılayım mı pek ilgili bilgili gibi değil mesala havuz sauna vs var ama zaten kullanmıyorumve aksine 90 tl ödüyorum aylık

Çoğu salon sahibi ilgisiz bu güne kadar 4 salon değiştirdim 4 ündede ilgi gösteren bir hocam olmadı bu sporla ilgili ne öğrendiysem bu siteye borçluyum. İstemediğin kadar bilgi mevcut araştırarak herşeyi öğrenebilirsin. Salon değiştirip değiştirmemek sana kalmış eğer verdiğin paranın karşılığını alamıyorsan başka yere kaydol gitsin.

Çoğu salon sahibi ilgisiz bu güne kadar 4 salon değiştirdim 4 ündede ilgi gösteren bir hocam olmadı bu sporla ilgili ne öğrendiysem bu siteye borçluyum. İstemediğin kadar bilgi mevcut araştırarak herşeyi öğrenebilirsin. Salon değiştirip değiştirmemek sana kalmış eğer verdiğin paranın karşılığını alamıyorsan başka yere kaydol gitsin.
sorun şu aile olunca beslenmeye onlar karışıyor ya yoksa spor salonuna gidiyorum harketleri yapıyoruz ama ilte

Bende ailemle yaşıyorum ailen sana uyacak diye bişey yok sende bikaç yemek tarifi öğren örneğin bulgur pilavı gibi kendin hazırla ye :)

Back
Yukarı