Spor salonu

BodyEser

Üye
Arkadaşlar spor salonunda neye dikkat etmem lazım salona 12 ay lık ücreti peşin verecem oyüzden 12 sonlarına doğru kullandığım ağırlıklar vs artacak sonuçta maksimum kaç kilo dambıl olması lazım acaba şuanda salonda en yüksek dambıl 40 kg sizce yeterlimidir bu şuanda 35 kg dumbell press yapıyorum bana fikir verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

valla 50-100 fazla verin daha iyi biryerde çalışın bizde en fazla 25 kg dambıl var dökümlerde 100 kg ve bu plakalarla 2 bech sehbası ve 2 de makine idare ediyor salon tam bir yeniler için yakında 100 bench basacam o zaman salondaki tüm plakaları toplayacağım heralde :/

Nerde yaşıyorsun? İstanbul'da aylık üye olabileceğin salonlar var, denemeden bir salona bir senelik para yatırma.

İstanbul da yaşayanlara spor salonu ararken yardımcı olacak bir internet sitesi önereceğim. Sporcard.com dan günlük aylık 2 aylık 3 aylık gibi kısa dönemli üyelik seçenekleri alabiliyorsunuz. Yine yıllık anlaşmalı salonlar da mevcut. Jatomi faciasından sonra ben daha yıllık yapacağımı sanmıyorum. 3 aylık yaptım kafam rahat :)

Back
Yukarı