screamsofhell
Üye
Selam arkadaşlar bu hafta başıma çok ilginç bir olay geldi Ankara Ata Plazadaki Ankyra spor salonuna gidiyordum (balgattaki) geçen hafta çalıştığım şirketteki müdürüm beni yanına çağırdı sen spor salonuna gidiyormusun dedi evet dedim ama uzun zmandır gidemiyorum iş ve hastane yoğunluğundan dolayı dedim peki dedi orda bizim şirket hakkında neden konuştun dedi şaşırdım resmen ne konuşmuşum müdürüm dediğimde spor salonunda bir arkadaşın ile muhabbet ederken ankyra spor salonunda çalışan birisi sizi duymuş ve senin konuşmalarını gelip bana söyledi dedi şok oldum nasıl böyle birşey oluyor anlamıyorum ben oraya 1.500Tl para verip üye oluyorum gidip arkadaşlarımla spor yaparken muhabbet ederken ankyranın temizlikçisi yada spor hocası (kim olduğu hala tam olarak bilinmiyor) yemiyor içmiyor gidip benim konuştuklarımı müdürüme anlatıyor ben hala şoktayım avukatım ile görüştüm böyle yerlerin gizliliğini korumak zorunda olduğunu hatta üye bilgilerinin bile başkasına verilmesinin suç olduğunu söylediler şuan hem işimden oldum hemde spordan soğudum resmen nasıl bir yerki hem benim paramı alıyorlar hemde gidip benim konuştuklarımı yetiştiriyorlar aman siz siz olun dikkat edin (Not: Ankyra spor salonunu kötülemek için açılmış bir konu değildir zaten kötülemeye gerek yoktur kendileri yaptıklarından sorumlu olup haklarında dava açılacaktır)