Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
birazdan salona gidicem salonda ilk günüm olucak her ilk gidecek gibi afalladım şuanda napıcam orda alet kullanımını nasıl öğrencem filan biraz bilgi verirseniz ilk gün konusunda
ilk önce vücut analizi yapılacak sonra vücut yapına göre program yazılacak her istasyonun kullanımı her hareketi gösterecekler yanlış yaptığında yanına gelip doğrusunu gösterirler unuttuğun bi hareket varsa sor çekinme ayrıca programın yedeğini kendine al youtubeden hareketlerin nasıl yapıldığına bak bu kadar pek fazla bi olayı yok ama bu saydıklarım her salonda oluyor mudur bilmiyorum benim başladığım salonda olay böyle gidiyor kötü bi yere kapak attıysan kaydını aldırmaya bak geç olmadan.
Ağırlıkla çalışan birisine soru sorma , hoca hangi haraketi gösterirse onu yap , bu bana çok hafif gelir deyip ağır girme 3 4 gün yataktan kalkamassın .