spor salonları hakkında bilgi verir misiniz?

selamun aleyküm.

13 yaşımdan beri evde kendim calısıorum. dambıll vs.
şuan 15 yaşındayım. 15 gün karne tatilinde fitness salonuna gitmeyi düşünüyorum. bazı yerle gelişim dönemindesin deyip almıyorlar mış. beni alırlar mı ?

birde aylık tahminen kaç tl ücret öderim ? salona gidenler yardımcı olabilir mi ?

bench_O

15 gün gideceksen otur evinde hiç gerek yok.

ücretler ; salonlara göre değişir...50 tl den başlar aylık 300 e kadear gider...

6-7 ayda gıdeceksen hıc gtme bı yararı olmıcaktır gerek yok

bıraz daha buyu yasın bı 18 falan olsun ve bu psora vakıt ayrıcak yasa gel yanı hayat boyu devam edebılcek yasa gel ole basla su an gerek yok evde devam et kultur fızık hareketelrıne daha yararlı olur senın ıcın

sanırım derdimi size anlatamadım. ben bu spora devam edicem. 6 ay sonra bırakmıcam ki. ihtiyacım olan zaten gelişim dönemindeyim salondaki hocaların yardımıyla düzenli çalısarak kilo almak kas yapmak sağlam bir vücut olusturmak. maddiyet el verse hiç bırakmam salonu. 6 ay sonra salondan ayrılınca evde tekrardan calısacağım...

yani siz gitmeyin desenizde ben gideceğim inşallah. saygılarımla...

sanırım derdimi size anlatamadım. ben bu spora devam edicem. 6 ay sonra bırakmıcam ki. ihtiyacım olan zaten gelişim dönemindeyim salondaki hocaların yardımıyla düzenli çalısarak kilo almak kas yapmak sağlam bir vücut olusturmak. maddiyet el verse hiç bırakmam salonu. 6 ay sonra salondan ayrılınca evde tekrardan calısacağım...

yani siz gitmeyin desenizde ben gideceğim inşallah. saygılarımla...

e tamam ozman balsık nıye actın

yasın daha 15 kım ne derse desın gelısım cagında bu spora gerek yok evdekı calısma yeter sana

6 ay gıdıcende ne olcak spnra napcan evde gelısımın devam etmıyecekkı

6 -7 ayda ne kadar kas yapabılırsınkı? diyelım bellı bır kütle yaptın salonu bıraktıgında kasların yavaş yavaş küçülücek evde çalışmakla salon bir olsaydı neden salona gidelim kazandığın hacmi evde asla koruyamazsın

bu yüzden evde çalışmaya başla barfıks mekık şınav bu yaşta birisi için en iyisi olur.

varsa imkan yüzmeye yazıl veya dövüş savunma sporlarına yazıl bu yaşta ağırlık altına girme riskli hareketler yaparsın gelişmek için sonra gelişimini etkiler

tavsiyelerimizi dikkate almıycaksanız konu neden açtınız.

danny boy ve demircan256 forumun en çok bilgi sahıbı olan üyelerindenler bildikleri varki tavsiye etmıyorlar bende etmıyorum kolay gelsın.

6 -7 ayda ne kadar kas yapabılırsınkı? diyelım bellı bır kütle yaptın salonu bıraktıgında kasların yavaş yavaş küçülücek evde çalışmakla salon bir olsaydı neden salona gidelim kazandığın hacmi evde asla koruyamazsın

bu yüzden evde çalışmaya başla barfıks mekık şınav bu yaşta birisi için en iyisi olur.

varsa imkan yüzmeye yazıl veya dövüş savunma sporlarına yazıl bu yaşta ağırlık altına girme riskli hareketler yaparsın gelişmek için sonra gelişimini etkiler

tavsiyelerimizi dikkate almıycaksanız konu neden açtınız.

danny boy ve demircan256 forumun en çok bilgi sahıbı olan üyelerindenler bildikleri varki tavsiye etmıyorlar bende etmıyorum kolay gelsın.

hevesimi kırdınız valla :( salonda fazla ağır çalısmasak olmuomu ? dumbelllls

ben arkadaşların aksine salona gitmesi taraftarıyım.ortamı görürsün hareketleri öğrenirsin.elinde bir çalışma programın beslenme programın olur düzenin olur en azından.

ben arkadaşların aksine salona gitmesi taraftarıyım.ortamı görürsün hareketleri öğrenirsin.elinde bir çalışma programın beslenme programın olur düzenin olur en azından.

bende öyle düşünüorum. fazla ağırlık kaldırmasam bile. boy uzamasını ters yönde etkilememek için. beslenme uyku spor düzenli bişi olur..

evet son kararlarınız nedir üstadlar ? :confused:

salondan salona fark var ben bir salona gittim adamla 5dk ayaküstü konuştuk 5dk daha muhabbet etsek beni salona kaydedecekti.sonra başka bir salona gittim çok beğendim adamlar benden sağlık raporu falan istedi belgeleri topladım pazartesi başlıyorum.ben Manisa'da Celal Bayar Üniversitesinin spor salonuna yazıldım.serbest 45 eğitmenli 60 TL.3 ay serbest çalışma 100 TL.aynı yaştayız düzgün biryer bulursan gidelebilir.

bende öyle düşünüorum. fazla ağırlık kaldırmasam bile. boy uzamasını ters yönde etkilememek için. beslenme uyku spor düzenli bişi olur..

evet son kararlarınız nedir üstadlar ? :confused:
bu forumda body building ve boy gelişimi kaç defa tartışıldı bilmiyorum ama bu tartışma bitecek gibi görünmüyor.eğer 200 kilo squat yapacaksan boyun uzamaz evet ama gelişim çağındaki kaç kişi 100 kilo squat yapıyor veya salonlarda kaç kişi squat yapıyor?kaldıki gideceğin en fazla 2 3 haftada kendine ne kadar zarar verebilirsinki :D

bu forumda body building ve boy gelişimi kaç defa tartışıldı bilmiyorum ama bu tartışma bitecek gibi görünmüyor.eğer 200 kilo squat yapacaksan boyun uzamaz evet ama gelişim çağındaki kaç kişi 100 kilo squat yapıyor veya salonlarda kaç kişi squat yapıyor?kaldıki gideceğin en fazla 2 3 haftada kendine ne kadar zarar verebilirsinki :D

"kaldı ki gideceğin en fazla 2 3 hafta" bunu pek anlayamadım ama ...

ben karne tatilinde yazılmayı ve 6-7 ay salonda devam etmeyı dusunuorum

sonrada ordakı hocalardan tekrardan beslenme çalısma programı isteyip evde 8 ve ya 10 kg lik dambıllarla devam etmek.

ayrıca şuan 8 kg lik dambıllarla çalısıorum.
1.gün göğüs kol
2.gün omuz arka kol
3.gün off
4.gün sırt
5.gün bacak
6 ve 7 . günler off
programım bu sekilde. elimden geldıgınce yemege calısıorum. bide yemek programı lazım bana. onuda en kısa sürede temin edeceğim

Back
Yukarı