sessizCiglik
Üye
O ürünün 1-2 servisi en fazla ne kadar tutabilir ki ?
yok yahu takiliyorum ama normalde pahali bir ürün protein tozlariyla filan kiyaslayinca. ayrica antreman öncesi booster olarak tavsiye etcegim yegane üründür. ölüyü diriltiyor.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:37 ----------
tam bir ergen muhabbeti...![]()
ergen degilim. yasimi yazdim zaten 28 diye ama bu bölüm dertlesme geyik bölümü degil mi? paylasiyoz iste ilginclikleri

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:39 ----------
sessizciglik konuyu açmışsın artık, tamam doğru yapmışsın : )) tabi herkes doğru olanı yapmayabilir..
Keşke bu tarz şeyleri özelden konuşsaydın bir kaç kişiyle internetin diğer olanakları face, msn vs. şimdi büyük ihtimalle tartışma da çıkacak öyle görünüyor..Yasaklanan mı ararsın uzaklaştırma alan mı?
Demek istediğim güzel ülkemde şu forumda bu sporu ilerletmek için tartışalım meşgul olalım yani şimdi modlar katı filan diyoruzda bu konu kilit yani alternatifi yok..
Not: Forumumuz fayda getirmeyen geyik yazıları gereksiz yorum öbekleri yerine bilgilenmek isteyen genç kardeşlerime ışık tutar nitelikte yazılarla dolsun..!
baskanim kusura bakma. bu bölümün olayi hem dertlesmek hem de basimizdan gecen ilginc olaylari paylasmak diye anladim. kimseye hava, caka atma amacim yok. palavra yazan arkadaslara cevap vermek gibi bir niyetim de yok. öyle bir insan degilim zaten. isteyen inanir isteyen inanmaz. Herkesin kendi bilcegi is. Ben burda hayatimda spor öyle bir konuma geldi ki bircok erkegin en ön planda tuttugu seksi bile 2. plana atabiliyoruzu vurgulamak istedim.
Son düzenleme: