okaaan
Yeni Üye
Bu aralar spor karşıtı reklam çılgınlığı başlamış, insanları spora teşvik etmek adı altında aslında spordan uzaklaştıran reklamlar görüyoruz..Tanıtımlarda oynayan kişilerede özellikle, 20 yıldır spor yaptım göbeğim erimedi, yıllarca spor yaptım eziyet çektim, binlerce mekik çektim karın kaslarım çıkmadı diyor ve para karşılığı gerçek bir sporcuyu yani o kötü spor diye tanıttığı faaliyeti yıllarca yapan birini getiriyorlar, üzerine çıkınca titreten bir alet var ya birde mekik aleti sanki kaslarını o aletlerle yapmış gibi bir durum yaratmaya çalışıyorlar ve başarılı da oluyorlar birde bölgesel zayıflamayı ısrarla vurguluyorlar, yalan yanlı bilgi veriyorlar, yani resmen spor yapmayın size bir faydası olmaz demeye getiriyorlar, halbuki yapılan aletler spor yapamayan, zamanı olmayan, yada yaşlı insanlar, bedensel engeli olan insanlar vb için üretilmiş aslında, bunu genele yaymaya çalışarak insanları resmen dolandırıyorlar merak ettiğim konu ise bunları denetleyen bir yasa vesaire yokmu rtük tv programlarında herşeye karışıyor ancak demekki bu tür dolandırıcı faaliyetlerin bir takım zengin kesime faydası dokunuyor ki; müdaheleyle karşılaşmıyor bu tür yanıltıcı ve kişilerin spor yapmasını engellemeye yönelik reklamlar...