Spor İçin Çanta Seçimi...

Merhabalar forumda çok araştırdım buna benzer bir çok konu gördüm ancak konularda tam kesin sonuça bağlanmadığını gördüm. Bu yüzden böyle bir konu açılmasına gerek duydum. Hem bilgili arkadaşlar bana yardımcı olmuş olur. Hem de yarın bir gün benim durumumda olan arkadaşlarda bu konudan faydalanır...
Fazla uzattım konuya girmek istiyorum.
Şimdi ben spora ilk başladığımda benim ufak poşet çantam vardı.

Fakat zamanla suplamentler, ayakkabı filan derken bu çanta bana yetmemeye başladı. Şimdi yeni bir çanta satın almaya karar verdim fakat kararsız kaldım...

Sırt Çantası mı alsam, Yoksa Spor Çanta(Seyahat çantasının küçükleri) mı?

2 seçenek içinde bir kaç model beğendim uygun fiyatlı ama kararsız kaldım hangisini seçsem die.

Bir de sabahları işe gidiyorum ve ulaşım olarakda tramvayı kullanıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Çantayıda yanımda getiriyorum işe giderken akşam da iş çıkışı direk tramvaya atlayıp spora gidiyorum.

Siz bu durumda olsanız sırt çantası mı alırdınız yoksa spor seyahat çantası mı?
veya başka bir öneriniz var mı.

Eklentiler

• sırt çanta.jpg
    sırt çanta.jpg
    3,9 KB · Görüntüleme: 517
  • spor çanta.jpg
    spor çanta.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 618
Son düzenleme:
1b4a85e55cd6d9202940d1e16c083c27.jpg

image_prodprod960008_white450px.jpg

Gaspari çantasını bizim salonda görmüştüm. Sahibini bilmediğimden nerden bulduğunu soramadım, şu resimdeki muscle pharm çantası çok hoşuma gitti yurtdışından sipariş vermeyi düşünüyorum.

Caner çok güzel bir çanta bende çok beğendim. Ancak taşıması zor olur mu o konuda sıkıntılarım var. :D
Sabahları değil de. Akşamları iş çıkışı spora giderken tramvaya binmek ayrı dert birde çanta başıma dert olsun istemiyorum.

Ben sahsen spor cantasi kullaniyorum ancak direk is cikisi spora gidecek olsam genis hacimli bir sirt cantasi tercih ederdim.

FB,1825,52,phazz-buyuk-unisex-spor-canta-canta-phazz.jpg

Tanımdağım bi çok kişi gelip nerden aldın diye sormuştur tavsiye ederim yani :) ayrıca orta boy olması daha iyi duruyor

gaspari ve muscle pharm cantaları cok güzelmiş, sırt cantasını tavsiye etmiyorum kalabalık toplu tasıma araclarında sorun oluyor, likit amino taşıyorum yanımda gecen salona giderken sızdırmıs mesela ziyan oldu enaz 3 servis :)

Fred Perry'nin filan çantaları var. Onları tercih edebilirsiniz. İşe giderken bile yanınızda rahatça taşıyabilirsiniz. Ben bazen o çantayla gidiyorum. İçine antrenman sonrası giyeceklerim- ayakkabı ve supplementlerim rahatça sığıyor

@Extravaganza çok iyi bir çanta. ancak nereden satın alabiliriz bunu.?

Ben bir AVM'deki Nike mağazasından aldım. Sanırım ben aldığımda 90TL gibi bir fiyatı vardı. Şimdi nasıl bilmiyorum.

Soguk tutma özelligi iyiymişte om nasıl oluyor metal renklı kaplamalı olan yer mi? termos özelligimi var

Aynen, çantanın bir ucu ayakkabı bölümü. Diğer ucu işte bu izolasyonlu bölüm. İçerisinde aliminyum folyoların kalın olanı gibi bir izolasyon malzemesi var. Fotoğraftaki ile aynı görünüme sahip. Çok büyük değil. Ama iki tane shake + 1 elma + 1 muz sğıdırıyorum ben. Shake konmazsa daha başka şeyler de sığar bence. :)

Ben bir AVM'deki Nike mağazasından aldım. Sanırım ben aldığımda 90TL gibi bir fiyatı vardı. Şimdi nasıl bilmiyorum.

Aynen, çantanın bir ucu ayakkabı bölümü. Diğer ucu işte bu izolasyonlu bölüm. İçerisinde aliminyum folyoların kalın olanı gibi bir izolasyon malzemesi var. Fotoğraftaki ile aynı görünüme sahip. Çok büyük değil. Ama iki tane shake + 1 elma + 1 muz sğıdırıyorum ben. Shake konmazsa daha başka şeyler de sığar bence. :)

Konu ile alakasız ama neden 2 adet shaker taşıyorsun yanın da? merak ettim de

Back
Yukarı