Spor öncesi beslenme

1.83 boyunda 65 kilo ektomorf bir vücuda sahibim sıkıntı şu ki spora başlamadan önce yemek yiyicek zaman bulamıyorum bende muz vede bir adet sütlü çikolata yiyip spor salonuna gidiyorum vücud yapım gereği kilom az zaten sorun olurmu bu beslenme yada daha iyi fikirleriniz varmı ?

muz veya sütlü çikolata hiç bir yarar sağlamaz bunun yerine karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerek spor öncesi bunuda biraz araştırarak dışarda neyde çok karbonhidrat var ve hangisini alıp yiyebilirm diye biraz araştır.ben genelde küçük bir çantayla yanımda gezdiriyorum yemeğimi tavsiyem bu olur.

muz veya sütlü çikolata hiç bir yarar sağlamaz bunun yerine karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerek spor öncesi bunuda biraz araştırarak dışarda neyde çok karbonhidrat var ve hangisini alıp yiyebilirm diye biraz araştır.ben genelde küçük bir çantayla yanımda gezdiriyorum yemeğimi tavsiyem bu olur.
Muzda yağ var heralde :D iştahın azsa hiçbişry yememekten daha iyidir.

Muzda yağ var heralde :D iştahın azsa hiçbişry yememekten daha iyidir.
muzun besin değerlerinden bahsetmiyorum. spor öncesi pek bir işine yaramıyacagını söyledim .iştahı az olması mantıklı birşey değil o kilo ve boya bakarsak kilo alması gereken bir arkadaş diye tahmin ediyorum. kilo alması ve spordan önce beslenmesinin ortak noktası karbonhidrattır.

muzun besin değerlerinden bahsetmiyorum. spor öncesi pek bir işine yaramıyacagını söyledim .iştahı az olması mantıklı birşey değil o kilo ve boya bakarsak kilo alması gereken bir arkadaş diye tahmin ediyorum. kilo alması ve spordan önce beslenmesinin ortak noktası karbonhidrattır.
Onu biliyorum.zayıf insanlarda genelde iştah olmaz.benim dediğim spora aç gitmektense vucuduna ne kadar "kalitesizde"olsa kalori girmesi

Onu biliyorum.zayıf insanlarda genelde iştah olmaz.benim dediğim spora aç gitmektense vucuduna ne kadar "kalitesizde"olsa kalori girmesi
bende demek istiyorumki yemek yemiyorsa spora neden gidiyor. bende zayıf biriydim 63 kilo 181 boyla başladım yemek yemiyordum. 3 ay içinde hayla aynı kiloda olduğumu gördüm ve vucüdüm saadee biraz sıkılaşmıştı.beslenmene özen göstermiyorsan spora sadece hamlığını atmak için gidiyorsun demektir.benim kendi fikrim ve tecrübem bu yönde.

evet kilo eksiğim var yalnız iştah konusunda sıkıntım yok hatta iştahlı biri olduğum söylenebilir sorun şu ki zamanım olmuyor ayak üstü hemen açlığımı giderip spora başlamam gerekiyor sindirimi uzun süren yiyecekler biraz ters yani buna göre öneri verirseniz sevinirim[DOUBLEPOST=1482429796][/DOUBLEPOST]
evet kilo eksiğim var yalnız iştah konusunda sıkıntım yok hatta iştahlı biri olduğum söylenebilir sorun şu ki zamanım olmuyor ayak üstü hemen açlığımı giderip spora başlamam gerekiyor sindirimi uzun süren yiyecekler biraz ters yani buna göre öneri verirseniz sevinirim

100 gr yulaf ezmesini sütle karıştırıp 1 avuç kaju 1 avuç kuru üzüm 2 kaşık bal tatlandırıcı ile karıştırıp yersen antremanda patlama yaşarsın ;) Kilo almandada yardımcı olur.

Back
Yukarı