Spinning Bisikleti

merhaba,

evde kardio çalışması için bisiklet almayı düşünüyorum. malum apartmada oturduğum için koşu bandı alıp alt komşumun beni öldürmesini istemem. konuştuğum arkadaşlarla ve internetde yaptığım aramalar sonunda kafamda spining bisiklet alma gibi bir fikir oluştu.bu bisiklet ile alakalı bir çok yazı var ve hepsi olumlu yönde. ve süper sessizmiş. işe gitmeden önce sabahın köründe bineceğim için bu tam aradığım şey.

içinizde bu tür bişiyi kullanan var mı? tavsiyelerinizi okumak isterim.

not : bir arkadaşımın tavsiyesini yazmak istiyorum. "ona vereceğin parayı spor salonuna ver, bi işe yarasın."
bu söz hakkında da tavsizyelerinizi okumak isterim. mantıklı geliyor bana :) ama işte zaman sorunu, gel git sorunu vs. vs.
 
Ernesta Merhaba,
Arkadaşınının öğütünü katılıyorum. Spor salonunun tek getirisi orada istediğimiz tüm spor malzemelerini bulabilmek değil, spor salonları bizler için aynı zamanda iyi bir motivatör.

Bir aktiviteyi başka insanlarla birlikte yapmak motivasyonu arttırıyor. Hatta forumda bulunmanın bile motivasyonumuza olumlu katkıları oluyor.

Ne demişler şeytan önce yalnız bırakır sonra avlar. Evde hep yalnız kalacaksın. Çabuk bıkabilirsin.

Eğer spor salonuna gitme şansın varsa öncelikle bunu değerlendir. Eğer tek seçeneğin evde spor yapmaksa o zaman başka motivatörlerle sporu bir yaşam haline getir.

Yalnız bu konunun yeri burası olmayabilir. Onu da modlar bilir ben karışmam.

Selamlar
 
Şu aşamada alım-satım yapmayacağınızı düşündüğümden başlığınızı ilgili foruma taşıyorum.
Ürünü almaya ve araştırmaya karar verirseniz alış-satış forumu kuralları dahilinde uygun bir başlık açabilirsiniz daha sonra.
 
Back
Yukarı