Arkadaşlar eğer yavan ama bir o kadarda protein yüklü tavuk göğüsünden bıktıysanız alın size benim tavsiyem; Malzemeler: 200gr tavuk göğüs soya sosu kekik,nane,kırmızı biber hazırlanış yayvan bir tabağa soya sosu,kekik,nane ve kırmızı biberi döküp çırpıyoruz, daha sonra göğüsümüzü iyice sosa buladıktan sonra buzdolabında 1 saat dinlendiriyoruz. ve bir tavada çok az yağ ekleyerek düşük ateşte 10-15 dk kızartıyoruz afiyetle tüketiyoruz
Ben biraz daha farklı yapıyorum, öncelikle tavuklar suyunu çekene kadar yağsız kavuruyorum sonra 1 cay kasıgı yağ koyuyorum tavuk pismeye 1-2 dk kala soya sosunu istedigim miktarda tavaya döküp buharlasana kadar ceviriyorum soya sosunun lezzeti daha çok belli ediyor kendini.Bir de sarmısak seviyosanız koyabilirsiniz.