Sosyallik (Okumadan Geçmeyin Sevgili Forum Kardeşlerim)

Sorun orda degil sorun biraz kendini fazla ovmekten kaynaklaniyor.yani ben soyleyim boyleyim yazmak bana cok itici ve komik geliyor.birakin baskalari sizi ovsun siz kendinizi degil.
senin dediğin farklı bir durum örneğin vg sitesindeyiz madem ondan örnek verelim 2 haftada çok kanatlarım gelişti 3 ayda rambo gibi oldum yada kızlar vücuduma ayılıp bayılıyor diyenler doğru komik duruma düşüyorda yabancı dil biliyomusun diyen birine evet biliyorum demek kendini övmek değil bence

bölümdeki diğer kişilerden iyi olduğundan bahsetmiş belli ki okulu veya başka bir yeri kastediyor forumdan değil.yine dikkat çekmek için hızlı davranmışsın fatih.
Ben niye dikkat çekmeye çalışayım ?
Dikkat çekmeye çalışsam bende burada övünürdüm şunda çok iyiyim bunda böyle iyiyim yalanları saydırabilirdim. Dikkat çekmeye çalışsam gitar çalmayı bilmiyorum diye niye belirteyim ? Biliyorum diyebilirdim demi :)
Bölümde ki diyor ancak hangi bölüm okul filan belirtmediği için ve şuan forum çerçevesinde olduğumuz için ben bu bölümü algılıyorum.
He bu arada çok iyi bildiğimi belirttim ancak ben bu forumda en iyi yabancı dil bilen bir kişi olarak belirtmedim kendimi. muti5757 avustralya doğum 11 yaşına kadar orada büyümüş benden daha iyi ingilizce konuşacağı belli ancak yinede kesin konuşmamak lazım demi. Bu yazdıklarımda dikkat çekmek veya kendimi övmek gibi bir cümle geçiyorsa nerede yazıyorsa söylede bende bileyim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:11 ----------

Avustralya doğumluyum :) 11 yaşına kadar Avustralya'da yaşadım yani anadilim ingilizce bencede yorum yapmadan önce düşünülmesi lazım :lol:
Katılıyorum :) Zaten yorumumda da belirttim biliyorum ancak benden daha iyi bilen ille biri vardır bence daha vardır bilen arkadaşlarımız. İngilizcem iyidir ancak 11 yaşına kadar avustralya'da yaşamışsın anadilin gibi konuşman normal kesin konuşmayayım ama benden çok daha iyi ingilizce konuşursun gibime geliyor :)

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama benimde ingilizcem ve diğer saydığım yabancı dillerim iyi ve bu saydığım dilleri bilen forumda illa vardır ben bu dilleri çok iyi bilmeme rağmen bölümde ki en iyi ingilizce veya diğer dil bende diye söylemiyorum. Belki yorum atmayan senden benden kat kat iyi bilen birileri vardır belli olmaz :)

Forumdan bahsetmiyorum tabiki, bölümdeki derken üniversiteden bahsediyorum ki hoca söylemişti zaten bunu da :)

Kendini övme olayına gelince bu konuda bunu yapmak zorundayız kimse bizi tanımıyor şunun şu özelliği çok iyi şu yeteneği çok iyi diye kimse kimseyi övemiyor o sebeple kendimiz yazıyoruz, benim yazma amacım da sporun bana getirdiklerini belirtmek ve başkalarını da teşvik etmek niyetimiz iyi olmasa niye yazayım adamlar vay anasını ingilizce iyiymiş pc iyiymiş diye konuşsa ne olur konuşmasa ne olur bununla beraber başkalarının spora başlamasının da faydası bana değil kendilerine oluyor.

Son düzenleme:
eger o isden zevk aliyorsam, elimden geldigince en iyisini yapmaya calisirim. 14-15 yaslarinda Web-Grafik Tasarim basladim. Sonra ilerki yillarda cok gelistirdim. Lisedeyken baya pro. Web Tasarim yapip satiyordum. Birakali 1 sene oluyor. Yaptigim is zevkliydi. Ama fazla cevre olmadigi icin Kabak tadi vermeye baslamisdi.

Ondan sonra VG hayatima girdi. Elimden geldigince en iyisini yapmaya calisiyorum.

Kitap, Siyaset ve Sanat vb. ilgim yok

Ingilizcem bu arada kötü'dür. Bitek Almanca bilirim, oda dogma büyüme Almanya oldugu icin :)

Toplum icinde fazla konusmam. Genelikle soru soruldugu zaman konusurum :)

Son düzenleme:
kendini geliştirmek isteyen arkadaşlara nacizane tavsiyelerim:
diksiyon kursuna gitmek kesinlikle çok önemli olduğunu düşünüyorum(bununla ilgili kendimce planlarım var)
felsefe kitapları okumanızı tavsiye ederim (belli bir zaman sonra çok farklı açılardan resime bakabiliyorsunuz)
imkanı olan arkadaşlarıma work and travel ve erasmus yapmayı tavsiye ederim
buda bana olsun :) uzun zamandır yapmayı planladığım birşey mızıka çalmayı ve haka dansını öğrenmeyi istiyorum ama bakalım
psikoloji edebiyat tarih mitoloji forumları (ilgilendiklerinizi) takip etmenizi
sosyal sorumluluk olarak gördüğüm tema ve kızılaya üye olmanızı tavsiye ederim
he son olarak henüz sudoku çözmediyseniz bir an önce başlamınızı tavsiye ederim(hastasıyız)
herkese gelişmiş kafa ve vücutlar dilerim.
saygılarımla.

her konuda kendimizi geliştiremeyiz elbette bu mümkün değil ömrümüz yetmez hem ne güzel demiş Bruce Lee öğreneceklerimizin sonsuz olduğu dünyamızda üstad kelimesine inanmam ama 2-3 konuda uzman olunabilir bir kere artık İngilizce öğrenmek zorunlu duruma geldi iyi iş bulmada neredeyse zaten tüm dünyada en önemli dil durumunda onun dışında bence herkes bir sanat dalı ile hobi olarak ilgilenmeli siniri stresi alıyor

Back
Yukarı