Sorum biraz saçma olucak ama !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevdiğiniz bir kız var ve onu elde etmenin tek yolu kaslarınızı feda etmek. Siz olsanız kaslarınızdan vazgeçer misiniz ? Ben şahsi görüşümü söylüyorum ben sevdiğim kız için kaslarımı feda ederim(fazla bişey yok ama olduğu kadarını).

Bu soruyu sormamdaki amaç kız mevzusu var. Bununla alakası yok ama beni böyle saçma sorular sorucak psikolojiye sokması.

Çok aşırı bir söylem olacak ama samimi olarak söyleyeyim kadınlar benim için önemli değildir o kadar.Cinsel ihtiyacı karşılamaktan öteye geçmez,cevabım asla.
En iyisi dünyaya sizin gibi bakmak :S

En iyisi dünyaya sizin gibi bakmak :S
Sebebini bilmem ama kadınlara hiç güvenmem , erkeklere göre arkadaşlıkları olsun karakterleri olsun iki yüzlülük hainlik genelde onlarda .
Yani nası diyim kadından güvenilir dost olmaz bana göre.Erkekte tabi aynı şeyleri yapar ama erkeklerin dostlukları kadınlarınkine göre daha kalıcı bence.

Zaten olaya bilimsel yönden bakarsak aşk cinselliğin bir sonucudur.

Freud'un tabiriyle
bunlar hep sex.

Kısacası carpe diem:D
Onlarında istediği aşk falan değil bizim yozlaşmış kültürümüzden ve baskıcı toplum yapımızdan kaynaklı , üniv'den sonra kızların açılmasının sebebi bu baskılardan kurtulması.

Avrupa ülkelerinde yaşayan arkadaşlarıma ve genel edindiğim bilgilere göre orda cinsel ilişki tecrübe yaşı 13
yani adamlar olayın tabu boyutunu aşmış

tabu boyutunu aşarsanız leyla mecnun olayı hikaye olur

johnny sins & brazzers olayı başlar

çok tepki alacağımı biliyorum yazdıklarımdan dolayı iğrenç pislik denilecek heralde ama bana göre işin özeti bu

Sebebini bilmem ama kadınlara hiç güvenmem , erkeklere göre arkadaşlıkları olsun karakterleri olsun iki yüzlülük hainlik genelde onlarda .
Yani nası diyim kadından güvenilir dost olmaz bana göre.Erkekte tabi aynı şeyleri yapar ama erkeklerin dostlukları kadınlarınkine göre daha kalıcı bence.

Zaten olaya bilimsel yönden bakarsak aşk cinselliğin bir sonucudur.

Freud'un tabiriyle
bunlar hep sex.

Kısacası carpe diem:D
Onlarında istediği aşk falan değil bizim yozlaşmış kültürümüzden ve baskıcı toplum yapımızdan kaynaklı , üniv'den sonra kızların açılmasının sebebi bu baskılardan kurtulması.

Avrupa ülkelerinde yaşayan arkadaşlarıma ve genel edindiğim bilgilere göre orda cinsel ilişki tecrübe yaşı 13
yani adamlar olayın tabu boyutunu aşmış

tabu boyutunu aşarsanız leyla mecnun olayı hikaye olur

johnny sins & brazzers olayı başlar

çok tepki alacağımı biliyorum yazdıklarımdan dolayı iğrenç pislik denilecek heralde ama bana göre işin özeti bu
Freud adamın dibidir :D

Konuyu toparlayalım off-topic olmasın bence. Ben olsam sevdiğim kız için kaslarımdan vazgeçmem. Bunca emek, zaman, yorgunluk, sabır... gibi şeyleri hiç birşeye değişmem. Zaten bu konu bu şekilde ortaya çıakcaksa o kişi seveceğim kişi değildir

Anladığım kadarıyla bu kız kaslı erkeklerden hoşlanmıyor ve kassız olmanı tercih ediyor.Bence seni her halinle gerçekten sevicek,kabul edicek birini bul.Ne malum belki 3 ay sonra ayrılıcaksınız bu devirde ilişkilerde belli olmuyor o yüzden emeğine yazık olmasın.

Arkadaşlar benim demek istediğim şey kız kaslardan hoşlanmıyo değil. Kaslarımız hepimiz için çok değerli ve aşık olduğumuz kız için bu değerden bile vazgeçer miyiz ?

Çok aşırı bir söylem olacak ama samimi olarak söyleyeyim kadınlar benim için önemli değildir o kadar.Cinsel ihtiyacı karşılamaktan öteye geçmez,cevabım asla.

Çok aşırı az kalır bu söylemin yanında, annen de bir bayandı sonuçda değil mi ? Senin gibi düşünenler kızlara obje olarak baktıkları için asla gerçek sevgiyi bulamazlar ve cinselliği de sadece hayvani duygularla yaşayabilirler, bana kalırsa bu 2 si ceza olarak size yeter.

Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelince, kesinlikle vazgeçmezdim çok diretirse kızı bırakırdım. Aşırı kaslı ve karşı cinsin iğreneceği bir vücudum olmayacak sonuçta o sebeple bana sporu bıraktırmaya kalkarsa vücuduma laf ederse altında başka sebepler ararım, ayrıca beni seviyorsa saygı duyması da gerekir ve beni sevdiğim şeylerden ayırmaması gerekir.Başına böyle birşey gelirse sen de bırakmak gibi bir hata yapma. Bir erkek kız için kaslı vücudundan taviz verebiliyorsa eziktir, yarın birgün kız için herşeyden vazgeçebilecek konuma gelir ki bu gelinebilecek en kötü durum.

Son düzenleme:
Ayrıca sana tavsiyem eğer maddi durumun varsa
Rus,Romanyalı,Ukraynalı kadınlara yönel 1 haftaya kafanda bu düşünceler kalmaz.
Bunlar hep cinsel açlıktan kaynaklanıyor,cinsel açlığını doyurursan diğil kas kaybetmek kız için kılını bile kıpırdatmazsın.
Slav kadınlarını gördükten sonra aklından çıkacaktır .

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı