Sorum şu!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet güzel arkadaşlarım uzun süreli istişarelerden sonra 2 aylık bulk kürüme giriyorum kürüm deca- testo enanth. kombinasyonu.Şimdi sorum şu bu kombinasyona illede dianabol kürü koymak istiyorum neden derseniz bu işte(yani body building)yetkin bir kişi söylemiş ya hani deca-testo-dianabol kürüyle kas yapamamış insan başka hiç bi şekilde kas yapamaz demiş ya işte bende bu 3lü tamamlansın diye dianabol üde katmak istiyorum fakat hocam ise ısrarla dianabolün sana ekstra bir getirisi olmaz diyor birde size sormak istedim sizinde fikirlerinizi alayım deca-testo kombinasyonuna illede dianabool eklemelimiyim yaniaz ya da çok onunda bu kürde etkisi olacakmıdır?:o

2 aylık kur deca kullanacaksan bence biraz kısa.Zaten uzun esterli ilacta etkisi 1 ay sonra sonra baslıyacak.Benim ogrendigim kadarıyla minimum 3 ay olmalı.İlk 4 hafta da dianabol kullanabilirsin gunluk 10 mg. Deca ve testo etkisni gosterene kadar seni idare eder.

uzun ester yapacaksan kürü 12 hafta üzerinden uygula derim.dianabol kullanımı sana kalmış.kullanırsan ilk 4-6 hafta kullanırsın.diğer ilaçlar vucutta maximize olana kadar dianabolün etkisi ile sıçramış olursun.

arkadaşlar bir sorum daha var kusura kalmayın bu iki steroiden(deca ve test enantht.) birini omuzdan vursak olmazmı acaba ikisinide kalçadan yemek fazla gibide

kalça 2cc rahatlıkla akldırması lazım.yani 1cc deca ve 1cc testo karıştırıp tek seferde 2cc vurulabilirsin.ayrı ayrı delinmene gerek yok.

ramazanda bolde deca ve testoyu tek enjektörle bir kerede vuruyordum gram topaklanma olmuyordu vurduğum oranda 1 kerede 8cc tek kalçaya. hiç sorun olmuyordu.rekor 10cc bir kerede geçen sene eczacıya yapdırmışdım o bile bölelim dedi bölmedik hatta o kadın bile şaşırınca tırsdırdı beni problem olmuyor eczane mallarında. bazılarının 2 cc si ağrı için yeterli oluyor.

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı