Sorularım var bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GoForIt

Üye
herkese selamlar . 19 yaşındayım yaklaşık 10 aydır bodybuilding yapıyorum . bunun ilk 1-2 ayı genel antrenman daha sonrası ise haftada 3gün olmak üzere triceps-sırt-omuz ve göğüs-biceps antrenmanları yapıyor. karını her antrenman sonlarında ekliyorum . whey protein ve bcaa kullanıyorum . boyum 177 kilom 71. son 4-5aydır vücudumda pek bir değişiklik olmadı , yaptığım antrenmandaki kilolarımda artış oldu fakat görsel olarak ilerleme kaydedemedim . bazı tanıdığım 3-4 yıllık isimler antrenman programımı değiştirimemi söyledi . ben üniversiteye başlıyacağım kısmetse eylülün 17sinde ve kalacağım yurtta prof. bir spor salonu mevcut ve çok yakın 1-2 kat altta. internetten biraz araştırdım ve en iyi antrenman programının 1gün sadece biceps- 1gün sadece - triceps - 1gün sadece omuz vs.vs. yani 1bölgeyi tek günde çalıştırmak olduğunu okudum çoğu yerde. vücudum parçalı ve ben biraz hacim kazanmak istiyorum .özellikle kol antrenmanlarından sonra kollarım çok genişliyor fakat 10-15dk sonra tekrar sönüyor . şimdi sormak istediğim sorular

1-hacim kazanmak için bu antrenman programına gitmeliyim yoksa başka bir program öneriniz varmıdır veya şuanki programa devammı edeyim?
2-bahsettiğim programda mesela salı günü omuz çalıştık ve bir sonraki antrenman 1 hafta sonra. arada çok uzun bir süre var o arada bu kas grubu fazla dinlenmiş olmaz mı ?
3-aminoasit mi alayım yoksa bcaa kullanmaya mı devam edeyim hacim için?

tüm yanıt veren herkese şimdiden teşekkür ederim . herkese iyi geceler.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı