Soru: Beslenmede günlük sabit kalorili program nasıl yapılıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2uzeri7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba

Diyet yapan bazı arkadaşların yorumlarında günlük 1000kcal veya işte 1500kcal gibi beslenme uygulamaları okuyorum.

BMR bende yaklaşık 2230 kcal. kilom 96.5. 97.8 iken yağ oranım %22.9 kas %74.9 du. yağ oranını %14-15 lere kadar çekmeye niyetim var. kendimce hafif(salat, tavuk, çorba) beslenmem var ama merak ediyorum.

mesela günde 1200 kcal beslenme takip etmek istesem ne yapmam gerekir? yediğimiz onca çorba çeşidi var her biririn kase kcal değerini mi bilmelimiyim mesela? veya sulu yemekler, yağsız ızgaralar vs nasıl bir takip tablo ve programı hazırlamalıyım.

Teşekkürler

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı