Sonunda Karar Kıldığım Set - Siparişi Veriyorum

Birkaç gündür birçok topic açtım ve iyiki açmışım çok arkadaş bana yardımcı olmaya çalıştı nitekim oldularda.
Aşağıda resimde gördüğünüz gibi 1093 Lirayı gözden çıkardım. 90 Lira x 12 Ay gibi bi para çıkıyor önüme.2 Arkadaş yaşıyoruz kişi başı aylık 45 Lira fitness'dan bile ucuz bi para.
Bu setle Beraber (elimde olanlarda dahil);
-> 4x0.5 kg
-> 8x1,25 kg
-> 2x2.5 kg
-> 4x5 kg
-> 10x2 kg
Olucak Geri Kalanları resimde de görebilirsiniz.
800 Liraya Aldığım Sehpa : York G864

Bayram sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum Marcy yada Dunlop bi sehpa düşürürsem diye ama bakalım inşallah hayırlısı olur.

hepsiburada.png

Ben olsam kapı barfiksi ve 20lik dplakalar da düşünürdüm

Ben olsam kapı barfiksi ve 20lik dplakalar da düşünürdüm

Kapı barfiksim var 20lik 2 tane flanş vardı eskiden kalma.Takım tamam yani.

---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 13:15 ----------

Ürünleri satın aldım.Kullandıktan sonra hepsi hakkındaki görüşlerimi yazarım.

Birkaç gündür birçok topic açtım ve iyiki açmışım çok arkadaş bana yardımcı olmaya çalıştı nitekim oldularda.
Aşağıda resimde gördüğünüz gibi 1093 Lirayı gözden çıkardım. 90 Lira x 12 Ay gibi bi para çıkıyor önüme.2 Arkadaş yaşıyoruz kişi başı aylık 45 Lira fitness'dan bile ucuz bi para.
Bu setle Beraber (elimde olanlarda dahil);
-> 4x0.5 kg
-> 8x1,25 kg
-> 2x2.5 kg
-> 4x5 kg
-> 10x2 kg
Olucak Geri Kalanları resimde de görebilirsiniz.
800 Liraya Aldığım Sehpa : York G864

Bayram sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum Marcy yada Dunlop bi sehpa düşürürsem diye ama bakalım inşallah hayırlısı olur.

Öncelikle hayırlı olsun
Güzel bir set. Ancak ufak bir tavsiyem olacak 8 adet 1.25 yerine adeti 4 e indirerek 2.5 kg lık ağılıkları 4 adete çıkarmak daha kullanışlı olacaktır.
Dumbell 'la ağırlık arttırırken ne demek isteyeceğimi daha iyi anlayacaksınız.

Öncelikle hayırlı olsun
Güzel bir set. Ancak ufak bir tavsiyem olacak 8 adet 1.25 yerine adeti 4 e indirerek 2.5 kg lık ağılıkları 4 adete çıkarmak daha kullanışlı olacaktır.
Dumbell 'la ağırlık arttırırken ne demek isteyeceğimi daha iyi anlayacaksınız.

Bahsettiğin 8x1.25 zaten elimde olan başlangıç seviyesi bir set.Eskide satın alınan bir ürün. (3-4 sene önce).Yinede beni göz ardı edilemeyecek bir para harcamasından kurtardı.

Back
Yukarı