Sonunda başladım programlarım!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beko15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beko15

Üye
Merhaba arkadaşlar vgye yeni başladım ilk olarak beslenme programım hakkında fikirlerinizi almak istiyorum
Kahvaltı
100 gram yulaf + 200 ml süt + 3 yumurta
Ara öğün
1 meyve + ceviz
Öğleyin
Maalesef okul dolayısıyla tavuk döner
Ara öğün
meyve + 100 gram lor
Akşam
1 tabak yoğurt + anacımın yaptığı yaklaşık 500 600 kalorilik öğün

Toplam besin değerleri = akşamki öğün hariç
55 gram yağ + 85 gram protein + 175 gram karbonhidrat
Akşamki öğünle karbonhidrat miktarı 240 protein miktarı 100+ gram yağ 65-70 gram oluyor

Elimden gelen en iyi beslenme programı bu öğrenci olmak zor ama şimdilik 6 ay altyapı yapmaya çalışıyorum gelecek sene sınavında bitmesiyle uzun bi süre yapmayı planlıyorum.
Çalışma programın
İlk olarak 10 dakika kondisyon bisikleti
Chest Press 3×15
Peck deck 3×15
Barı sırta çekme hareketi 3×15
Oturma kürek çekiş 3×15
Leg extension 3×15

!!!3 ay önce apandisit ameliyatı olduğum için 1 ay karın çalışamıyorum
Boy 176 kilo 64
Bu sırada
Bel çevresinde bir miktar yağ ve ufak bir göbeğim var bunlar çalıştıkça yok olurmu?

Öncelikle öğlen yemeklerini evde hazırlayıp okula götürebilirsin.Makarna-Tavuk gibisinden.Okula yemek götürmekten utanma sonuçta bir spor yapıyorsun ve gelişim içinde ona göre beslenmen gerekiyor.Ayrıca bu dediğim yemek tavuk dönerden hem bi okadar ucuz ve besleyici.Bu spor beslenme sporu beslenme olmadan OLMAZ!.Antrenman programı içinde @elezar (Furkan PALAZ) hocamın videolarındaki antrenman programı örneklerinden bir tanesini uygulayabilirsin.BAŞARILAR :)

Öncelikle öğlen yemeklerini evde hazırlayıp okula götürebilirsin.Makarna-Tavuk gibisinden.Okula yemek götürmekten utanma sonuçta bir spor yapıyorsun ve gelişim içinde ona göre beslenmen gerekiyor.Ayrıca bu dediğim yemek tavuk dönerden hem bi okadar ucuz ve besleyici.Bu spor beslenme sporu beslenme olmadan OLMAZ!.Antrenman programı içinde @elezar (Furkan PALAZ) hocamın videolarındaki antrenman programı örneklerinden bir tanesini uygulayabilirsin.BAŞARILAR :)
Alfonsoya kesinlikle katılıyorum

Beslenme olmadan olmaz :)

Back
Yukarı