Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
On vardı bir arkadaşımda . 4 ay geçmişti son kullanma tarihi . Kullandı biraz sivilce yaptı. Wheyden kaynaklanmadığıunı söyledi hep . Sonra doktorun isteği üzerine 2 hafta kullanmadı ve sorun çözüldü. Yani sivilce yapabilir .
Arkadaşlar bende de Lgsciences BC+EAA Branched Chain Plus Essential Amino Acids var Blue Rasberryli arkadaşıma amerikadan gelmiş ama ben son kullanma tarihi geçmişmi geçmemişmi anlayamadım altında 03/11 Lot 0309 yazıyor
Arkadaşlar bende de Lgsciences BC+EAA Branched Chain Plus Essential Amino Acids var Blue Rasberryli arkadaşıma amerikadan gelmiş ama ben son kullanma tarihi geçmişmi geçmemişmi anlayamadım altında 03/11 Lot 0309 yazıyor
Protein tozunda eğer topaklanma, renk değişimi yoksa kullanılabilir ancak tablet formda ürünlerde skt 6 ay maksimum. Evde halihazırda bulunan ilaç nitelikli tabletler içinde aklınızda bulunsun skt den itibaren 6 ay daha sıkıntısız kullanılabilir.
konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama Allstar whey plex ne zamandır amerikan malı cok merak ediyorum
Öncelikle amerikadan almış olman amerikan malı oldugu anlamına gelmez(Weideri tr den alıcan türkiye malı olmuyorsa tabi)
Allstar alman markasıdır ve yok amerikan ürünleri 1 yıl alman 6 ay diyen arkadaşın kullandıgı supplement ona iyi kafa yapmış heralde.
Bütün protein tozları skt'sinden sonrada kullanılabilir ve hiçbir zararı yoktur. Tek kusuru besin oranları hergün her hafta yavaş yavaş düşer.
Başınıza gelirse kullanabilirsiniz tabi 8-9ay geçmiş bir proteinin faydası olucagını düşünmüyorum.En kötü 4 ayı geçmiş bir protein oda en kötü.
Daha fazlaysa at çöpe besin alamassın.Ama 1 yılda geçse bozulmaz bunuda belirteyim.
Not:Allstars, herkezin bildiği Weider ile aynı fabrikadan çıkmaktadır ve daha kaliteli bir proteindir. Araştırabilirsiniz.