Son Kullanma Tarihi Geçmiş Protein Tozu

On vardı bir arkadaşımda . 4 ay geçmişti son kullanma tarihi . Kullandı biraz sivilce yaptı. Wheyden kaynaklanmadığıunı söyledi hep . Sonra doktorun isteği üzerine 2 hafta kullanmadı ve sorun çözüldü. Yani sivilce yapabilir .

Aminoasit son kull. tarihi 6 ay geçmiş kullansak bir sorun olurmu kapalı dolap içerisinde saklanmış ?

4 ay 6 ay gibi gecen surelerde icilmemesi lazim zaten degerlerini kaybeder ..

Benim yukarda yazdigim tarihi gecmis kullansam mi dedigim urun 1 2 hafta gecmisti

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:47 ----------

Emretkd seninki de 1 sene gecmis dok tuvalete gitsin kullanma urunu sorun yasatir yasatmasa da protein degerlerini kaybetmistir diye dusunuyorum

Arkadaşlar bende de Lgsciences BC+EAA Branched Chain Plus Essential Amino Acids var Blue Rasberryli :D arkadaşıma amerikadan gelmiş ama ben son kullanma tarihi geçmişmi geçmemişmi anlayamadım altında 03/11 Lot 0309 yazıyor

Arkadaşlar bende de Lgsciences BC+EAA Branched Chain Plus Essential Amino Acids var Blue Rasberryli :D arkadaşıma amerikadan gelmiş ama ben son kullanma tarihi geçmişmi geçmemişmi anlayamadım altında 03/11 Lot 0309 yazıyor

Bende de 5-6 tane son kullanma tarihi geçmiş amino var vitamin power ın, skt 2010 hepsinin. bunlar naapsam bilemedim

Protein tozunda eğer topaklanma, renk değişimi yoksa kullanılabilir ancak tablet formda ürünlerde skt 6 ay maksimum. Evde halihazırda bulunan ilaç nitelikli tabletler içinde aklınızda bulunsun skt den itibaren 6 ay daha sıkıntısız kullanılabilir.

konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama Allstar whey plex ne zamandır amerikan malı cok merak ediyorum :)
Öncelikle amerikadan almış olman amerikan malı oldugu anlamına gelmez(Weideri tr den alıcan türkiye malı olmuyorsa tabi)
Allstar alman markasıdır ve yok amerikan ürünleri 1 yıl alman 6 ay diyen arkadaşın kullandıgı supplement ona iyi kafa yapmış heralde.
Bütün protein tozları skt'sinden sonrada kullanılabilir ve hiçbir zararı yoktur. Tek kusuru besin oranları hergün her hafta yavaş yavaş düşer.
Başınıza gelirse kullanabilirsiniz tabi 8-9ay geçmiş bir proteinin faydası olucagını düşünmüyorum.En kötü 4 ayı geçmiş bir protein oda en kötü.
Daha fazlaysa at çöpe besin alamassın.Ama 1 yılda geçse bozulmaz bunuda belirteyim.

Not:Allstars, herkezin bildiği Weider ile aynı fabrikadan çıkmaktadır ve daha kaliteli bir proteindir. Araştırabilirsiniz.

beyler ben bi protein tozu aldım altındaki ile üstündeki skt leri farklı
12200933_1061353633883689_1438995377_n.jpg
alt taraf yani asıl skt de 2016 05 yazıyor yardımcı olursanız sevinirim

Back
Yukarı