Sol tarafım az gelişti lütfen yardım

Gansta

Üye
ya arkadaşlar merhaba lisede 3 ay spor yaptım daha sonra bıraktım şimdi yeniden başladım 25 gündür falan yapıyorum ama sağ tarafım sol tarafımdan daha gelişti bariz belli omuz bölgem ve kanatlarım nasıl eşitleye bilirim

Bende de aynı sıkıntı var sağ sol dengesizliği hatta sol taraftaki kanadım sağdakinin yarısı kadar bile değil makine yada bar yerine dumbellerle çalışmaya başladım artık bakacaz

Arkadaşların söylediklerine ek olarak az gelişen tarafa ek bir set yapma bana kalırsa. İki tarafıda eşit ağırlık ve tekrarda çalış 1 ay içersiinde farkı göreceksin

Metal bi aletleri var onla masaj yapıolar. Hiç ömründe calışmamış tembel kasları calıştırıyor uyandırıyorlar. Cok pahala bişide değil numarasını verebilirim bnm gttiğim istanbul bahcelievlerde[DOUBLEPOST=1503322963][/DOUBLEPOST]Ayeıca sorun zaten surdan kaynaklanıyor. Sen calışsanda onlar calışmıyor diğer kaslar üstleniyor. Cok calışmakla falan olcak iş değil. Tembel kas onlar[DOUBLEPOST=1503323033][/DOUBLEPOST]Normal masajda etkili olabilir kardeşine falan yaptır eksik olan yerlere. Acıtsın biraz

Metal bi aletleri var onla masaj yapıolar. Hiç ömründe calışmamış tembel kasları calıştırıyor uyandırıyorlar. Cok pahala bişide değil numarasını verebilirim bnm gttiğim istanbul bahcelievlerde[DOUBLEPOST=1503322963][/DOUBLEPOST]Ayeıca sorun zaten surdan kaynaklanıyor. Sen calışsanda onlar calışmıyor diğer kaslar üstleniyor. Cok calışmakla falan olcak iş değil. Tembel kas onlar[DOUBLEPOST=1503323033][/DOUBLEPOST]Normal masajda etkili olabilir kardeşine falan yaptır eksik olan yerlere. Acıtsın biraz
Tamam kardeşim sağol ben İstanbul'da yaşamıyorum Edremitteyim yardımın için çok teşekkürler

Arkadaşım henüz 25 gün diyorsun kanatlarım eşit değil diyorsun. Büyük bir ihtimalle kullandığın tarafındaki kaslar daha önce aktif edebildiğin kaslar olduğu için hem kasabiliyorsun ayna karşısında hemde daha kolay kan pompalanıyor. En az 6 ay kadar devam ettikten sonra bu tip sorunların varsa üzerine gitmeni öneririm. Hareketleri yaparken doğru yapabildiğin iki koluna da ağırlığı eşit dağıtabildiğin kiloda çalıştığın sürece sorun yaşamazsın

Back
Yukarı