Sol omzum ağrıyor sağ omzum ağrımıyor

Kas ağrısı mı eklem ağrısı mı ? ne ağrısı ?

bunun 2 nedeni olabilir:
1)sol omzun sağ omzuna göre güçsüzdür bu iyi birşey çünkü omuzlarının dengelenmesini sağlar.
2)bir omzu kullanırken açılı hareketlerde (raises) bir omzu daha nizami çıkarırken diğer tarafı fazla yada az kaldırarak yükü trapez veya bele bindiriyorsun

hareketi nizami ve eşit yapıyorsan sorun aramana gerek yok

iyi forumlar :)

Ben bu Raises hareketlerinin bazılarını nizami yapıyorum.Bazılarınıda pek nizami olmasada yapıyorum:D

Kas ağrısı ama,sol omzum sağa göre sanki 1-2 cm daha geniş gibi galiba bi ara ölçmek lazım ayar oldum iyice,saolsun yorumlarınız için.

Sol omzunun sağa göre daha kuvvetsiz olmasından kaynaklanıyor. Bir süre press hareketlerini makinede düzgün ağırlıklarla yap. Güçsüz taraf güçlü tarafa yetişince tekrardan serbest ağırliklara yönelirsin ancak güçsüz tarafin güçlü tarafi yakalaması hemen olmayacaktir biraz süre alabilir sabırlı olmalısın. Eğer şimdiden buna müdahale etmezsen ileride tamamen asimetrik olarak gelişebilirsin. sağ göğsün, kolun , sırtın sola göre daha ileriden gidebilir bu yüzden fazla ağır calısmayı bırakıp biraz daha düşük kilolar ile hissederek calismaya baslamalisin

Back
Yukarı