SlipKnoT16
Üye
Arkadaşlar neredeyse 1 yıl oldu bb yapalı az çok kendime yetecek kadar birşey biliyorum ama şimdi sormak istedigim bu benimde yaşadıgım şeyi başkalarıda yaşıyor mu ? Ve çaresini bulan varsa lütfen söylesin
Şimdi
Biceps çalışırken ağırlıgı ortalama alıcaz yani ne az alıp gerilimi azaltıcaz ne de fazla alıp omzu devreye sokucaz .
Dirsekler bele yakın üst kol yerinden kıpırdamıcak sadece ön kollar oynayacak
Hareketin maX noktasında bicepsler sıkılacak , bunlar aklıma gelen ve yapılması gereken şeyler ..
Şimdi bütün bunları yapmama rağmen Sağ kolumda antrenman sonrası ve esnasında mükemmel bir kasılma hissediyorum çok iyi çalışıyo ama aynı etkiyi sol kolumda alamıyorum gel gelelim ikisininde ölçüsü aynı sadece sag kolum biraz daha define duruyo . , Bunu daha önce yaşamış ve çözmüş arkadaşlardan yardım istiyorum
.Kol programım ise :
Cable Preacher Curl
Hummer Curl
Incline Dumbell curl hepsi 3x12-10-8 ağırlık artırarak .
Kollarım 40.5 cm
Şimdi
Biceps çalışırken ağırlıgı ortalama alıcaz yani ne az alıp gerilimi azaltıcaz ne de fazla alıp omzu devreye sokucaz .
Dirsekler bele yakın üst kol yerinden kıpırdamıcak sadece ön kollar oynayacak
Hareketin maX noktasında bicepsler sıkılacak , bunlar aklıma gelen ve yapılması gereken şeyler ..
Şimdi bütün bunları yapmama rağmen Sağ kolumda antrenman sonrası ve esnasında mükemmel bir kasılma hissediyorum çok iyi çalışıyo ama aynı etkiyi sol kolumda alamıyorum gel gelelim ikisininde ölçüsü aynı sadece sag kolum biraz daha define duruyo . , Bunu daha önce yaşamış ve çözmüş arkadaşlardan yardım istiyorum

.Kol programım ise :
Cable Preacher Curl
Hummer Curl
Incline Dumbell curl hepsi 3x12-10-8 ağırlık artırarak .
Kollarım 40.5 cm