Sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ReveR

Üye
Arkadaşlar sol göğsüm sağ göğsüme göre daha büyük. bu normalmidir sizlerdede böylemi normal diyorlar ama. birde sağ göğüste baya sıkıntı var sağ iç göğüsümde sola göre daha zayıf hafif çukur kalıyor daha öncede bu konuyla ilgili konu açmıştım bilen arkadaşlar vardır. bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşkkrrler

• Like
Reactions: Azi
benim düşüncem kol kaslarında eşitsizliktendir bendede var ama göğüste değil omuzda mesela sol kol 32 cm ise sağ kol 31.5 cm ise güç farkı olur sen 50 kg bench basarsın 5 kg bar ağırlığı de 22.5 sağ 22.5 sol solla daha az yorulursun sağa göre zamanla kol kasların dengelenir her sporcuda olur bu

benim düşüncem kol kaslarında eşitsizliktendir bendede var ama göğüste değil omuzda mesela sol kol 32 cm ise sağ kol 31.5 cm ise güç farkı olur sen 50 kg bench basarsın 5 kg bar ağırlığı de 22.5 sağ 22.5 sol solla daha az yorulursun sağa göre zamanla kol kasların dengelenir her sporcuda olur bu

ya da unilateral hareketler denemen lazım. şöyle mesela : dumbbell bench press yapıyorsun ya, normalde iki kolu da eş zamanlı indirip kaldırırsın, bunda öyle değil bir sol bir sağ. bu şekilde normal seti tamamladıktan sonra zayıf tarafınla iki tekrar daha yap derim. ama bu tekniği çok uzun süre kullanma sadece 3 hafta yeterli olur. sonrasında durumunu gözlemle ve ona göre hareket et.

aynı sorun bnde var sol göğüs daha büyk ve şekilli duruyor sağ göğüsten ya bu bench yperken barı sağa sola doğru oynatıyorsun ya ondan oluyor bu bnde tek kol göğüs dumbell press yapıom snde bole bısı dene baska care yok

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı