Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce vücut geliştirme sporuna başladım. Antrenmanı (Isınma, tüm vücut ağırlık, soğutma) doğru bir şekilde yaptım. Antrenman yaptığım gün herhangi bir problem yoktu. Dün ağrılar başladı, bugün daha da şiddetlendi. Ve bugün sol göğüsüm inanılmaz derecede şişti. Ben çok zayıf olmama rağmen sol göğsüm sanki 10 yıllık bodycinin göğsü gibi duruyor. Bu konulara yeni başladığım için uzunca araştırdım. Pump olduğunu düşünmüştüm ama sadece sol göğsümde var ve şişlik gitmiyor. Sonra ödem olabileceğine dair şeyler gördüm ve açıkcası biraz korkuyorum. İçinde su varmış gibi hissettiriyor. Sorum şu. Bu normal birşey mi? Ben gereksiz telaşlanıypr olabilir miyim? Yoksa anormal bir durum mu? Eğer öyle ise bir iki gün daha bekleyip geçmez ise doktora gideceğim.
Konu hakkında gerçekten çok araştırma yaptım ancak soruma yanıt niteliğinde birşey bulamadım. Elbette sizden buradan teşhis beklemiyorum. Belki normal, benim bilmediğim bir durumdur diye sordum.
Konu hakkında gerçekten çok araştırma yaptım ancak soruma yanıt niteliğinde birşey bulamadım. Elbette sizden buradan teşhis beklemiyorum. Belki normal, benim bilmediğim bir durumdur diye sordum.