cok zaman alırmı ? alırsa ne kadar ?Butterfly ı tek el yapmak yerine tek el dumbbell press yapmanı tercih ederim ama bunu çok sık yapma yoksa bu sefer sol şişer sağ düşük gelir
Yani bir süre geçmesi lazım ama her hafta bunu yapmamanı öneririm arada sırada girersin iştecok zaman alırmı ? alırsa ne kadar ?
Bende öyle düşünüyorum ama bununda işe yarıyacağına dair bişeyler okumuştumDüzeltecek bir şey yok. Sadece tek kol ile çalışayım dengeliyeyim diye bir şey de çok mantıksız. Barla yapılan hareketlerde 1 taraf mutlaka daha fazla yük kaldırır. Dumbell ile çalışın bir süre, 2 kolun da nizami yapabileceği bir ağırlık seçin. Farkı kapatırsınız. Sağı bir süre çalışmayayım, sol çalışayım, sol sağa yetişsin diye bir durum söz konusu olamaz.
tamam teşekkür ederimDüzeltecek bir şey yok. Sadece tek kol ile çalışayım dengeliyeyim diye bir şey de çok mantıksız. Barla yapılan hareketlerde 1 taraf mutlaka daha fazla yük kaldırır. Dumbell ile çalışın bir süre, 2 kolun da nizami yapabileceği bir ağırlık seçin. Farkı kapatırsınız. Sağı bir süre çalışmayayım, sol çalışayım, sol sağa yetişsin diye bir durum söz konusu olamaz.
o sorun bende de vardı hala var takaıntılı olduğum için bana öle gelio birazda dert etme büyüdükçe fark kapanıyor moralini bozmaMerhaba arkadaşlar sporda 4. ayım az çok alabildim istediğimi sağ göğüsümü sıkıyorum ve baya sert oluyor ancak solu sıktığımda çok daha yumuşak elleyince ama bi tarafı daha çok şişik bi tarafı daha az diye bi sorunum yok bu normal mi sizce