SokakKavgası-Parmak kırma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babamın marangozhanesinde çalıştığımdan elim balyoz gibi oldu.Birinin elini sıkarak istiklal Marşını tersten okutmaya bayılıyorumm

>>> Psikolog şimdi yaptığın oldumu Abi Çocuk Nası tersten okuycak Onu :D

millet nelerle ugraşıyor hayrete düşüyorum bazen :) 2010 başkentinde insanlıgın medeniyetin kültürün beşiginde :) kavga parmak kırma filan :)
bill gatesin yumruklarıyla dövüşerek bi yerlere gelmeye calıştıgını düşünsenize ne komedi olurdu :D
sporu kendinize saygınız icin yapmanızı tavsiye ederim . bu devirde hayvanlar bile kavga ederken ayırıyorlar :) herkese spor dolu günler dilerim .

arkadaşlar ben kendimizi korumak için parmak dirençi geliştirmek için egzersiz istiyordum okaann derdimi anladı ancak diğerleri okumadan atlıyor direk
biraz daha dikkat rica ediyorum arkadaşlar lütfen!parmağımı kırmaya çalışan birine direnmekten bahsediyorum.

arkadaşlar parmak ve bilek güçlendirmeyi sadece egzersiz olarak düşünün. sokak kavgası vs şeyler için parmak, bilek, kol, göğüs çalışmanın hiç bir manası yoktur. eğer spor yapıyorsanız kendi sağlığınız için yapın başkasını sağlığından etmek için yapmayın. söz konusu parmak kırmak (veya herhangi bir kemik kırmak) kasten yaralama suçunun nitelikli halini oluşturmaktadır. BİLGİNİZE!!!

moqqlass:millet nelerle ugraşıyor hayrete düşüyorum bazen :) 2010 başkentinde insanlıgın medeniyetin kültürün beşiginde :) kavga parmak kırma filan :)
bill gatesin yumruklarıyla dövüşerek bi yerlere gelmeye calıştıgını düşünsenize ne komedi olurdu :D
sporu kendinize saygınız icin yapmanızı tavsiye ederim . bu devirde hayvanlar bile kavga ederken ayırıyorlar :) herkese spor dolu günler dilerim .

CrımınalBiceps:
arkadaşlar ben kendimizi korumak için parmak dirençi geliştirmek için egzersiz istiyordum okaann derdimi anladı ancak diğerleri okumadan atlıyor direk
biraz daha dikkat rica ediyorum arkadaşlar lütfen!parmağımı kırmaya çalışan birine direnmekten bahsediyorum.

_emre_:arkadaşlar parmak ve bilek güçlendirmeyi sadece egzersiz olarak düşünün. sokak kavgası vs şeyler için parmak, bilek, kol, göğüs çalışmanın hiç bir manası yoktur. eğer spor yapıyorsanız kendi sağlığınız için yapın başkasını sağlığından etmek için yapmayın. söz konusu parmak kırmak (veya herhangi bir kemik kırmak) kasten yaralama suçunun nitelikli halini oluşturmaktadır. BİLGİNİZE!!!

yorumsuz!!!!!!

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- Forum Kurallarına Uymayan İçerik
Kural Maddesi :

24- Kavga önerisi istemeyin, öneride bulunmayın! Kavga etmek,dövüşmek,tehdit etmek,tabanca,silah,bıçak vb konuları içeren , bu konularda tavsiye isteyen, tasviye veren, çözümü bu konular üzerinden veren mesaj ve konuların paylaşılması yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı