soguk bulk biceps...(flexorun kuzen ve ögrencisi)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tesekkürler hocam..artik öyle yapicam,hammer curl a zaten 1 hafta önce yapmaya basladim

Bulk büyümek cok doğru değil.vucudu en az sekilde yağlandırarak büyümek lazım.bulk büyümek işin kolay kısmı.o hatayı bende cok yaptım.

kumsuz dedi:
Bulk büyümek cok doğru değil.vucudu en az sekilde yağlandırarak büyümek lazım.bulk büyümek işin kolay kısmı.o hatayı bende cok yaptım.

Kumsuz güzel bir özeleştiri yapmış, helal olsun, ancak bulk olmadan büyümek gerçekten irade meselesi.
Proteini temiz besinlerden almak lazım, protein alayımda nasıl olursa olsun demek yerine, iyi beslenip, protein tozlarındanda iyi yararlanmak lazım.
Bu forumda temiz, çok yağlanmadan büyüyen Pumpforever ve Blitz'in ortak noktası, besin takviyelerine önem verirler ve kışın bile aşırı yağlı ve tatlı yemezler.
Çok iyi yapıyorlar, geçen gün gördüm Blitz'i, kollarından önkollarına kadar ip gibi damar uzanıyordu, 88 kiloda 75 santim bel ile, çok formdaydı, ki kendisi çok kısa bir süredir diet yapıyor, diet başladığında bile beli 80 santimin altindaydi, bence örnek alınması gereken bir arkadaş, gelişimide herkes örnek olacak kadar süratli oldu, yani yağlanmadan kas yapılabileceğinin somut bir kanıtı oldu bizlere.

Karasan dedi:
kumsuz dedi:

Kumsuz güzel bir özeleştiri yapmış, helal olsun, ancak bulk olmadan büyümek gerçekten irade meselesi.
Proteini temiz besinlerden almak lazım, protein alayımda nasıl olursa olsun demek yerine, iyi beslenip, protein tozlarındanda iyi yararlanmak lazım.
Bu forumda temiz, çok yağlanmadan büyüyen Pumpforever ve Blitz'in ortak noktası, besin takviyelerine önem verirler ve kışın bile aşırı yağlı ve tatlı yemezler.
Çok iyi yapıyorlar, geçen gün gördüm Blitz'i, kollarından önkollarına kadar ip gibi damar uzanıyordu, 88 kiloda 75 santim bel ile, çok formdaydı, ki kendisi çok kısa bir süredir diet yapıyor, diet başladığında bile beli 80 santimin altindaydi, bence örnek alınması gereken bir arkadaş, gelişimide herkes örnek olacak kadar süratli oldu, yani yağlanmadan kas yapılabileceğinin somut bir kanıtı oldu bizlere.
Karasan, övgülerin için teşekkürler dostum. Gerçekten de yağsız büyümek lazım çünkü yağ yakmak çok zor birşey. Az da olsa çok da olsa yeni yeni yağ yakmaya başladıkça anlıyorum ki bu kadar yağlanmak bile fazla kaçmış. 92,5 kiloyla diyete başladım 2-3 haftada 88e indim, 2-3 hafta daha devam eder 85e iner diyeti bırakırım ve %9 yağ civarında seyrederim çünkü diyet yapmak gerçekten irade isteyen zorlu bir iş, bir dahaki sefer için de daha da dikkatli olurum. Karın kaslarının sayılabilmesi kadar keyif veren birşey yok insana, bir daha bu yapıyı kaybetmek istemiyorum. Bence işin sırrı miktar yerine kaliteyi önemsemekte; ben miktarı fazla önemsemeden bol bol yemek yedim ve hala daha da yiyorum ama aşırı yağlı ve şekerli gıdalardan uzak durmayı tercih ediyorum. Bel konusu ise tanrı vergisi, gönül isterdi kalçam da belim kadar dar olsun ama herşey bir arada olmuyor.

sırtın guzel ama bıseps ıcın flexorun yanından ayrılma salona ser yer yatagını :lol:

doğru yolu bulmana sevindim

kumsuz dedi:

bulk olmadanda büyümek mümkün. her önüne geleni yiyip yağlanıp sonrada ama ben bulk dönemdeyim demek bence kendini kandırmaktır kumsuz tebrikler

Slm, bulk olmadanda büyümek mümkün demişsin. Benim kafamı karıştıran bu mesele ve bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olun..
Öncelikle bulk olarak büyümek, bulk olmadan büyümekten dahamı iyi ?(yani bulk gidildiğinde kas kazanımı daha hızlı ve fazla olurmu?)
Ben 1 senedir bu sporu yapıyorum, tecrüba oldu bu sene bnm için. Ve önümdeki sene mümkün olduğu kadar az hata yaparak maksimum kas hacmine ulaşma istiyorum. Bunun içinde kas hacmi kazanırken mümkün olduğunca az yağlanmak başta geliyor.
Hipertrofi antremanında ister istemez birkaç kilo yağlanılacağını biliyorum ama benim öğrenmek istediğim MAKSİMUM kas gelişimini (HACİM) yavaşlatmadan YAĞLANMADAN beslenme nasıl olmalıdır?

Bu soru aklımı çok fazla kurcalıyor lütfen bana yardımcı olun.

Teşekkürler. ( Onur abi bicepsin sağlam bu arada :D )

normalde bu şekilde resim koyan birisine forum kurallarını oku başlık kilitlendi denmiyor muydu. acaba parantez içinde yazanın bi etkisi mi var ? yada forum kuralları mı değişti?amacım hiçbi şekilde bi tartışma başlatmak değil sadece gördüğümde şaşırdım ve merak ettim

normalde bu şekilde resim koyan birisine forum kurallarını oku başlık kilitlendi denmiyor muydu. acaba parantez içinde yazanın bi etkisi mi var ? yada forum kuralları mı değişti?amacım hiçbi şekilde bi tartışma başlatmak değil sadece gördüğümde şaşırdım ve merak ettim

Başlık açılalı 1.5 sene olmuş..çok eski konulara resim ekleme kuralı uygulanmıyor..C4N'nin mesajından dolayı aktif hale gelmiş bir başlık..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı