Böyle bir konu açmak istedim. Merak ediyorum acaba kaç kişi de var bu tip bir hastalık. Kısaca daha 3 saat önceye kadar bir şeyim yoktu. Şu an ise boğazlarım feci ağrıyor, ateş bastı gibi Bunların haricinde sırt bölgemde ağrılar mevcut. İştahım yok. Grip mi oluyorum ne anlamadım. Gene bir virüs mü vurdu naptı. En kısa zamanda düzelmek amaçlı tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese geçmiş olsun şimdiden.
Bu aralar ortalarda bir virüs çesidi dolaşıyormuş.Bizim sınıfta ben dahil 12 kişi grip oldu.Boğazımda ve burnumda kaşıntılar var boğazlarım şişti..Başım çok ağrıyor..Burnum akıyor..cok kotu bir durum..:S
Geçmiş Olsun Çok üzüldüm Mevsimsel geçiş dönemi; çok dikkat etmek gerek Sana önerebileceğim bol bol limonlu çorba içmek, bol ılık su tüketmek ve tabii ki c vitamini almak Ayrıca Zencefil ve bal karışımı da çok etkili olacaktır; ikisini sıcak bir bardak suda erit karıştır Biraz da karabiber ekle, ılıkken iç Boğazlarını rahatlatacağını düşünüyorum
valla arksdlar bogaz agrısı mıllı hastalıgım dıyebılırm gercekten ıllet yanı öyle c vıtamını agrı kesıcı kurtarmıyor igne anca kesıyor hepımıze gecmıs olsun
Yok Bal dökme; öylece iç Onu tatlandırmak için şeker ilave etmeye kalkarsan şeker komasına girebilirsin
Önerileriniz için sağolun. Kısmen de olsa boğazlarımın şişliği geçti. Bu seferde ses gitti :S Ne illet bir şey. Antremana da gidemez oldum 4 gündür Setenay, O karışımı içiyorum 2 gündür. Arkadaşım da önermişti. Gerçekten güzel rahatlatıyor boğazlarımı. Herkese geçmiş olsun.