• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şöyle söyliyim; her kas grubunun a, b ve c diye 3 türlü idman şekli var... ben programımı aylık olarak yapıyorum ve o 1 ay içinde hangi gün hangi kas grubu çalışılacak bellidir... her kas grubunun da gün bazında belirli dinlenme süresi var, bu dinlenme sürelerine göre bazen sadece bacak ve kalf varken bazen göğüs, sırt, omuz ve biceps aynı güne denk geliyor...

gerçekten çok temiz bir bulk dönemi geciriyorsunuz hem iri hemde estetik bir yapı tutturmussnuz allah nazardan saklasın ne diyelim :D

Bunlarda benden gelsin :) yorumlarinizi beklerim eksiklerim varsa beni spordan soğutmiyicak şekilde söylerseniz sevinirim:o amacim fit bir görünüme sahip olmak çok iri kol vs istemiyorum mankenlik istiyorum hatta diyet'e giricem 1 ay kadar sonra.. sizce define olabilirmiyim ? vucuttaki su oraninimi düşürmem lazim boy 1.90 kollarim 41-42 cm geliyor

Eklentiler

• IMG_1287.jpg
    IMG_1287.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 812
  • IMG_1315.jpg
    IMG_1315.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 772
  • IMG_1316.jpg
    IMG_1316.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 800
  • IMG_1305.jpg
    IMG_1305.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 918
  • IMG_1083.jpg
    IMG_1083.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 827
  • IMG_1017.jpg
    IMG_1017.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 789
Son düzenleme:
eger sen iri bir vücut istemiyorsan tabiki kimse sana bunu yap diyemez,ama tek merak ettigim bu vücudun neresini diete sokacaksin,fazla olan seyi ben göremedim

eger sen iri bir vücut istemiyorsan tabiki kimse sana bunu yap diyemez,ama tek merak ettigim bu vücudun neresini diete sokacaksin,fazla olan seyi ben göremedim

Mide kaslarimi çok fazla yarişma düzeyinde belirginleştirmek istiyorum yöntemi vs nedir gerçekten bilmediğimden soruyorum :) çok fazla belirginlik istiyorum su atmam lazim sanirim başta

Son düzenleme:
Bunlarda benden gelsin :) yorumlarinizi beklerim eksiklerim varsa beni spordan soğutmiyicak şekilde söylerseniz sevinirim:o amacim fit bir görünüme sahip olmak çok iri kol vs istemiyorum mankenlik istiyorum hatta diyet'e giricem 1 ay kadar sonra.. sizce define olabilirmiyim ? vucuttaki su oraninimi düşürmem lazim boy 1.90 kollarim 41-42 cm geliyor

kolların 41 yoktur senin :) 39 felan gibi geldi bana

kolların 41 yoktur senin :) 39 felan gibi geldi bana

boyum uzun olduğundan olabilirmi ? hyper_ niçin yalan söyliyim , tabi sizin fikriniz saygi duyarim.. belki daha inandirici olur

Eklentiler

• IMG_0965.jpg
    IMG_0965.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 646
Son düzenleme:
kutlukan genislemis sirtin irilesmissin kardes...benim resmede bak yukarida linke tiklarsin ;)

sivasli sende kürdeydin sanırım,görünen güzel gidiyor,omuz başlarına ve trapezlere ekstar yüklenmen gerekecek seninde benim gibi kollar ve göğüs alman ekolü olmuşthums:

Sadece biraz zayifsin, onun dişinda herşey güzel.. Yaşin ilerledikçe vucudun daha bir oturacaktir kardeşim azim ile çalişmaya devam. yapilan hareketlerin hiçbirinde mucize aramamani tavsiye ederim.. gelişmek için tek yol malesef zaman.. Hepimiz için geçerli yorumun için de teşekkür ederim:)

sivaslı maşallahın var.omuzların ve göğüsler çok sağlam görünüyor.bence trapeze biraz daha abansan daha çok heybetli görünürsün..

sivaslı, bacağa yüklenmiyor musun? Yoksa fotoğrafta mı öyle çıktı?

schwarzxxl cok dogru gözlemlemissin,yükleniyorum ama aileden birazz bacak inceligi.cok istiyorum agir calisoyrum .antremanlari hic aksatmiyorum ama olmuyor,2-3 ayda 1 cm anca ölcü alabiliyorum bacaktan..söyyleyebilecegin birsey varsa sevinirim

sivasli, bacak antrenmanın nasıl?

Back
Yukarı