Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
hala öğrenemediğim bir şey var. sırt çalışmak la kanat çalışmak arasındaki fark nasıl oluyor. yani bazı hareketler sırttaki kalınlığa yönelik bazıları kanata yönelik mi? bir türlü öğrenemedim bunu inşallah bu forum onu da öğretecek banasirt cok az calisiyorum ama kanattan ozellikle kaciyorum
hala öğrenemediğim bir şey var. sırt çalışmak la kanat çalışmak arasındaki fark nasıl oluyor. yani bazı hareketler sırttaki kalınlığa yönelik bazıları kanata yönelik mi? bir türlü öğrenemedim bunu inşallah bu forum onu da öğretecek bana
salvadore xp ben biraz aneximandrostan farklı düşünüyorum ...bence yağ oranını biraz daha düşürmelisin ..önümüzde kurban felan da var en azından kurban bayramına kadar diyete devam et..bayramdan sonra 1-2 ay diyeti boz ama aşırıya kaçmadan daha sonra mart ayınının sonlarında nisan gibi diye çok sıkı bir sekilde başla ve haziran-temmuza kadar vücudunu iyice şekillendirBence, bu kisi da boyle gecir salvadore_xp, biraz daha hacimlen, onumuzdeki yaza yaklasirken sokariz seni definisyona, bomba gibi dusersin sahillere.