ayrıca benim resim 6 ay önce onu belirtmemişim.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ARNOLDschwarzeneggeR
Fotoğraftan mı öyle çıkıyor bilmiyorum ama, vucudunun üst kısmı çok iyiyken, bacaklar geri kalmış sanırım?
Keşke foto da öyle çıksa normalde de öyle. bunu bana serdar aktolga orhan yılmaz ersin kuruel serkan aktaş beni gören herkezin söylediği ilk şey bu oluyo. hezaman bacak çalışırım ama bu nefretle ve kısa olur. ama bu sefer bu kafama dank etti bu sene planlı ve istekli bi şekilde bacaklara yönelicem![]()
oblikleri çalıştırma hatasını ben ilk spora başladığım yıllarda yaptım... o zaman bi gün hamburgeriydi dondurmasıydı patatesiydi bi yükle bakalım farkı görelim, vücudun alev alev yanması da cabası oluyor ısınmaya nerdeyse gerek yok...![]()
schwarzxxl alınma ama hatırladığım kadarıyla iki üç sene öncede çalıştığın salonların kötülüğünden yakınıp duruyordun. yıllardır bu işin içindeysen bahaneler üretmeyeceksin. 6m2 lik yerde aşk ile yapılan antrenman nişantaşında ki yıllığı bilmem kaç bin dolarlık spor merkezlerinden daha iyi sonuçlar verebilir. tabii ki bunların bilincindesindir.
kolay gelsin