• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca benim resim 6 ay önce onu belirtmemişim.

ARNOLDschwarzeneggeR

Fotoğraftan mı öyle çıkıyor bilmiyorum ama, vucudunun üst kısmı çok iyiyken, bacaklar geri kalmış sanırım?

Keşke foto da öyle çıksa normalde de öyle. bunu bana serdar aktolga orhan yılmaz ersin kuruel serkan aktaş beni gören herkezin söylediği ilk şey bu oluyo. hezaman bacak çalışırım ama bu nefretle ve kısa olur. ama bu sefer bu kafama dank etti bu sene planlı ve istekli bi şekilde bacaklara yönelicem :)

Keşke foto da öyle çıksa normalde de öyle. bunu bana serdar aktolga orhan yılmaz ersin kuruel serkan aktaş beni gören herkezin söylediği ilk şey bu oluyo. hezaman bacak çalışırım ama bu nefretle ve kısa olur. ama bu sefer bu kafama dank etti bu sene planlı ve istekli bi şekilde bacaklara yönelicem :)

Arada kaynamıs, gormemisim. Omuzlar kollar cok guzel olmus. Aynen bu sekilde devam.

Bacak konusu cok onemli, Gelismis bir ust yapının altına sıska 2 bacak olmaz. Bacaklar buyuk kaslar ve onların da gelismis olmaları yag yakımı konusunda da yardımcı olacaktır sana.

Aman ihmal etme

oblikleri çalıştırma hatasını ben ilk spora başladığım yıllarda yaptım... o zaman bi gün hamburgeriydi dondurmasıydı patatesiydi bi yükle bakalım farkı görelim, vücudun alev alev yanması da cabası oluyor ısınmaya nerdeyse gerek yok... :)

Hocam bu oblikleri çalıştırmanın neye zararı varda hata yaptım demişsin sana zahmet açıklarmısın.Bu sporda yeniyimde kafama takıldı...

Oblique'ler konusunda gorus ayriliklari var, kimi obliqulerin kucuk bir grup oldugundan ve fazla gelismeyeceginden oturu calismanin zarari olmadigini dusunurken, kimi de oblique calistirmanin obllquleri gozle gorulecek kadar buyuttugu ve bu nedenle ozellikle uzerinde hafif bir yag tabakasi dahi varken beli olmasi gerekenden daha kalin gosterdigi gorusunde. Sonucta "core" antremanlarda obluique calismalari genelde yer alir, ozellile sporcularda dengenin ve guclu bir karin bolgesinin onemi cok oldugundan calistirmakta fayda var. Ama vucut gelistirme tamamen proporsiyon, yani oranti, uzerine bir olay oldugu icin goreceli kalin belin telafisi ozellikle musabik yarismacilarda zor oluyor. Bele eklenen her santimi gogus ve omuza eklenmesi gereken 2-3 santim gibi dusununce neden MK #7'nin ve SCHWARZXXL'in sakindigini anlamak mumkun. Amaca gore programa eklenebilir veya cikarilabilir diye dusunuyorum ben.

20 yaşındayım. Boy 1.80
1 senedir çalışıyorum. Ancak faal olarak toplasak 7-8 ay etmez.
Supplement de kullanmadım gainer dışında.
3 aydır sakattım çalışamıyordum. 2 haftadır hafif hafif antremanlara başladım.
Daha iyi olmayı umuyorum.

Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

SCHWARZXXL , epey iriymişsin maşallah :) merak ettiğim senin göğüslerin genetiğinden ötürümü o şekilde yoksa çalışma şeklinden ötürü mü? Bazı kişilerin göğüsleri birleşik oluyor seninki aşağıya doğru ayrılmış benimkinin şeklide seninki gibi ama zamanla kapatırsın göğüs boşlugunu dediler ortası boşsa hep öylemi kalıyor?

D.Wolf tricepslerinde gözüm kaldı :D :D
Şaka bi yana çok güzel bi vücut belinde gayet ince göğüsler kollar oldukça hacimli önkollarda ihmal edilmemiş tabiki.
Tebrik ederim.

beyler, yorumlar için sağolun.

misafirhanede kaldığım için beslenmem istediğim seviyede değil. berbat bir salonda çalıştığım için de antreman kalitemden memnun değilim. ramazan sonrası bir eve çıkabilirsem, güzel ve yoğun bir antreman dönemine girmek istiyorum. şu an kilo 117. 120 kg'de tam kuru bir görüntü birinci hedefim..

schwarzxxl alınma ama hatırladığım kadarıyla iki üç sene öncede çalıştığın salonların kötülüğünden yakınıp duruyordun. yıllardır bu işin içindeysen bahaneler üretmeyeceksin. 6m2 lik yerde aşk ile yapılan antrenman nişantaşında ki yıllığı bilmem kaç bin dolarlık spor merkezlerinden daha iyi sonuçlar verebilir. tabii ki bunların bilincindesindir.
kolay gelsin

bahane üretmek? ben daha iyi bir salonda, daha iyi beslenebileceğim şartlarda daha iyi sonuçlar alırım dedim. daha iyi salondan kastım da lüks bir salon değil. yıllar önceki yazılarımı bile hatırlıyorsan, ideal salonumun ne olduğunu da burada defalarca yazmıştım, onları da okusaydın.

konuşmuş olmak için konuşmak ve tereciye tere satmak can sıkar. sen de bunun bilincinde ol.

schwarzxxl alınma ama hatırladığım kadarıyla iki üç sene öncede çalıştığın salonların kötülüğünden yakınıp duruyordun. yıllardır bu işin içindeysen bahaneler üretmeyeceksin. 6m2 lik yerde aşk ile yapılan antrenman nişantaşında ki yıllığı bilmem kaç bin dolarlık spor merkezlerinden daha iyi sonuçlar verebilir. tabii ki bunların bilincindesindir.
kolay gelsin

Yahu bende o boydayım ben 95 temız olayım yeter derım, adam 117 kg..
Bu bahane uretıp kaytarmıs halıyse....

Boya ve kıloya dıkkat edın derım..
Tebrıkler valla, ben hıc bır zaman 5-6 yıl sonra bıle kendımı 100 ustu dusunemem, bu kadar ırılık zor olmuyor mu schwarz?..

Son düzenleme:
iriliğin giyim kuşam konusunda bilinen zorlukları var. protein ihtiyacını karşılama tarafı da cebe zarar.

seni kaale alıp kafanda ki salon takıntısını düşünmemeni önerdim sadece. niye ters yaptığını anlamadım.
yöneticiler silsin mesajımı

Back
Yukarı