daekmean
Üye
Whey kullanmiyorum .kol 42 suan bulktayim. Bench 110 120 arasi 6 tekrar çıkarıyorumwhey kullanmıyor musunuz hocam ? birde bench te kaç basıyorsunuz ve kol kaç cm ?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Whey kullanmiyorum .kol 42 suan bulktayim. Bench 110 120 arasi 6 tekrar çıkarıyorumwhey kullanmıyor musunuz hocam ? birde bench te kaç basıyorsunuz ve kol kaç cm ?
Macfit carrefour sanırım orası![]()
İlk tek fotom ektomorf luluktan dolayı hacim olarak eksiklik var tabi ama vücud şekle giriyo bundan sonra hacim için bulktayımbu sporu zevk alarak yapıyorum aralarda 15 gün falan iş seyahatlerinde ara verdiğim oluyor ;(
marmara park jatomi beylikdüzü =)Macfit carrefour sanırım orası![]()
abi bir şey soracagim yeri degil ama dövmenden memnun musun? küçükken bir heves yaptiriyorsun sonra hoşuna gitmiyor ömür boyu kaliyor saklamaya calisiyorsun vs diyenler var sende durumlar nasil?Eki Görüntüle 33453 11ay bulk ve soguk..5dk once
Yaptiricaksan senin icin omur boyu anlami olucak bir seyi yaptir ..kedi kopek aslan kartal vs degil..ve vucudunda saklayabilecegin bir yer olsun..ben kizima adadim..pisman degilim..abi bir şey soracagim yeri degil ama dövmenden memnun musun? küçükken bir heves yaptiriyorsun sonra hoşuna gitmiyor ömür boyu kaliyor saklamaya calisiyorsun vs diyenler var sende durumlar nasil?