• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uzun süren yağ yakım çalışmalarından sonra 2 aydır düzenli olarak ağırlık çalışmalarını sürdürüyorum ...

@ umut nasöz
kilolu fotolarını görmüştüm, gerçekten çok güzel devam ediyorsun, tebrikler.
bu arada gom player'dan screen shot alınmış heralde, videonun hepsini bekliyoruz (:

@ umut nasöz
kilolu fotolarını görmüştüm, gerçekten çok güzel devam ediyorsun, tebrikler.
bu arada gom player'dan screen shot alınmış heralde, videonun hepsini bekliyoruz (:

Evet hocam webcamın otomatık cekım modunu bulamadıgım ıcın bende vıdeo cekıp ordan caps aldım , bir miktar gelişim var sanki hissediyorum umarım dogru yoldayımdır ...

Yönetim bu konuya ne der bilmiyorum. Aslinda öneri olarak sunacaktim ama direk konuyu acarak denemek istedim.
Malum, bircok arkadasin konu acma sartlarina uyan kalitede ve miktarda resmi olmayabiliyor (Poz, resim adeti, kalite).

Ben de herkesin vücut kendi vücut resmini ekleyebilecegi bir konu olsun istedim. Elimizde tek resim olsa da, poz verme sartlarina tam olarak uygun olmayan resimler olsa da en azindan ekleyebilecegimiz bir tek baslik olsun dedim. En azindan tek tek kilitlenecek konular olacagina her iki tarafi da mutlu edebilecek bir konu olsun istedim.
Öyle resimlere enine boyuna yorum beklenilecek bir konu olmayacak zaten bu. Isteyen yapar, istemeyen bakar gecer vs...

Baslangici ben yapayim.
bu resmi 2 hafta önce cektim. 2 haftalik aradan sonra ilk idmanimdan 1 saat önce ;)

hani insanlar bakınca diyorya işte Budur diye işte budur mükemmel bir vücudunuz var.bench_O

4.5-5 ay kadar oldu

Eklentiler

• 2907201013301.jpg
    2907201013301.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 694
  • 2907201013331.jpg
    2907201013331.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 704
  • 290720101322.jpg
    290720101322.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 659
Draft vücudun genel olarak çok iyi,ama kanatlar ve omuzlar bence çok çok daha iyi vücuduna göre.
Sırtı iyi çalıştığın için arka omuzlarda çok iyi gelişmiş.

Tebrik ederim.

bu da benden, forumda 40 yasin ustu kac forumcu var bilmiyorum ama .. 40 yasin ustundekilere ornek olsun...calismaya devam,,:D

Eklentiler

• 45 046.jpg
    45 046.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 738
böyle mütiş bi teşhis olamaz kesinlikle action man daki kahramana benziyor haha :) mütiş ön kollar tebrikler . bu net damarlanma için extra bir diet planı yada arginin kullanımı yaptın mı onu cok merak ettim mk ..

Back
Yukarı