• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
quad

4k8c.jpg

Selamlar, on gün kadar önceki ilk postumdan sonra girdiğim cut döneminin ilk haftaında 1.5 kg verdim, bir buçuk- iki aylık bir cut ardından slow bulk ile kışı geçirmeyi planlıyorum. bu sabah ki son halime bakarak hangi bölgelere ağırlık vermemle ilgili eleştirilerinizi paylaşırsanız sevinirim. boy: 1.77 kilo: 78

Eklentiler

• IMG00315-20130819-0739.jpg
    IMG00315-20130819-0739.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 671
Selamlar, on gün kadar önceki ilk postumdan sonra girdiğim cut döneminin ilk haftaında 1.5 kg verdim, bir buçuk- iki aylık bir cut ardından slow bulk ile kışı geçirmeyi planlıyorum. bu sabah ki son halime bakarak hangi bölgelere ağırlık vermemle ilgili eleştirilerinizi paylaşırsanız sevinirim. boy: 1.77 kilo: 78
göğüs kol kanat bide bacaklar ne durumda onunda resmini koysaydın yorum yapardık

.................................

Eklentiler

• Görüntü2258.jpg
    Görüntü2258.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 805
rry6l.jpg

1150197_10200568778243730_1037157440_n.jpg

3 aydir kibristayim haftada bazen 2 haftada bir antreman yapiyorum otelde calisiyorum salon icin taa 40 km yol gidiyorum mesai saatleri uyarsa oda antreman sonrasi beslenmem 83 kg geldim suanda 74 kgyim

Bazen insanların özgüveni beni şaşırtıyor.

rtt6z.jpg

Son düzenleme:
Pozlayacak bir quad yokmus ortada voltaj. Birkac defa daha atmistin, soylemeden edemedim artik.

ne kadarlık birşey istiyorsun ?

poz konusunda tecrübem pek yok zaten. adam gibi çekip yine koyarız ki 59-60 lık ölçüsüne yok diyorsan bişe diyemem herkesin kendi görüşüdür arkadaşım saygı duyarım.

Kurallara uyan herkese saygi gostermek grekir dostlarım sevgilerle
Su tatil bitsede donsem

Bazen insanların özgüveni beni şaşırtıyor.

en azından bazı arkadaşlar gibi konu açıp şunu yaptım bunu yaptım diyip foto isteyince atmamazlık yapmıyorum.

kendi günlüğümde de ne kullanıyorsam ne yapıyorsam onu yazıp yeri geldiğinde değişimleri göstermek için foto koyuyorum ve insanlara saygı çerçevesinde cevap veriyorum.

güncel ve eski günlüğümde dizlerde sıkıntılarım olduğunu ve bazı arkadaşlar gibi çok yüklenemediğimi ama elimden geldiğince yüklendiğimi söyledim. ve çalışmalarımda hiçbir zaman bacak idmanlarımı es geçmedim. dizlerimde ağrılar olduğu zaman bile 1-2 hareket te olsa dahi yaptığımı herkes görüyor. o yüzden arkadaşım laf sokmaya çalışma. bir derdin varsa özelden yazarsın...

Lafin -ilk cumle- buyuk ihtimalle bana, Ex'e de olabilir gerci. O kadar 20 rep squat calisinca birkac arkadas ozel olarak quad pozu istemisti, sacmasapan bir poz da olsa atmistim zamaninda istek uzerine. Gozunden kacmis herhalde. Hic yormayayim seni, direkt buradan; (bir adet omuz kol pozu da koymustum zamaninda, gerci 8-9 ay oncesinin fotografiydi)

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/uye-fotolari/-snap-shotstek-resimler-13863-122.html#post698418

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...devam-push-pull-legs-69779-16.html#post698410

Back
Yukarı